Bulova Computron

Tekst: Robert Pak
Fotografije: Bulova

Uvodeći neke od najznačajnih nostalgičnih satova s modernim elementima, Bulovina kolekcija Archive širi se s novim retro digitalnim LED Computronom.

Kako su kasnih 1970-tih i ranih 80-tih godina elektronski i kvarcni satovi postajali sve popularniji, Bulova je nastavila s inovacijama i započela s proizvodnjom digitalnih modela, uvodeći i potpuno digitalni LED Computron.

Bulova retro

Novi redizajnirani Computrone očuvao je ono što je u to doba bilo nekonvencionalno, futuristički trapezoidni dizajn kućišta, te LED display pod kutem. Sada s dvostrukom vremenskom zonom, vrijeme se pojavljuje pritiskom na dugme, a tu su i funkcije prikaza sata, minuta, sekundi, mjeseca, dana, datuma i druge vremenske zone.

Bulova

Novi Computron LED redizajniran je u kućištu boje zlata i narukvicom te crvenim LED zaslonom, a postoje i čelična verzija s plavim zaslonom, kao i crni IP model na crnoj gumi.

Bulova

O Bulovi

Osnovana 1875. godine od strane Josepha Bulova, Bulova ostaje legendaran brand na čelu današnje industrije satova, uvijek slijedeći povijest prvih. Sjedište tvrtke je u New Yorku, a s osam međunarodnih ureda i distribucijom na 65 tržišta, Bulovin portfolio uključuje Bulovu, Caravelle i Wittnauer satove kao i licencirane satove Harley-Davidson® Timepieces by Bulova, Frank Lloyd Wright® kolekciju satova te Bulova zidne i stolne satove. Danas se Bulova vodi istim principima zanatstva, inovacija i tehnologije koji su njenog osnivača nadahnuli pred više od 140 godina.  Predanost umjetnosti urarstva izuzetnog dizajna, ekskluzivnom tehnološkim postignućima i trajnom kvalitetom koja održava tradiciju ali i udovoljava potrebama današeg globalnog potrošača. Za više informacija posjetite  www.bulova.com.

Kategorije: Bulova, Noviteti
Oznake: ,