Casio G-Shock G-Steel GSTB100GC-1A

Predstavljamo još jedan G-Shock koji nudi niz naprednih funkcija, izgleda odlično i ne košta previše

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Casio

Veliki izbor modela za svačiji džep jedna je od najvećih prednosti Casio G-Shock linije satova; od jeftinih digitalaca do ručno izrezbarenih majstorskih uradaka koji se prodaju za tisuće dolara. Modeli serije Casio G-Shock G-Steel nude najbolje od oba svijeta: izgledaju skupo, nude niz naprednih opcija i nećete zbog njih ući u minus.

Casio G Shock G Steel GSTB100GC 1A 3 min
Casio G-Shock G-Steel GSTB100GC-1A, na ruci stoji zahvaljujući remenu od crne smole. Dašak ekskluzivnosti daju mu detalji poput matirane teksture i zlatne ionizirane kopče koja se slaže s detaljima na brojčaniku i kućištu.

Uočljivo kućište od nehrđajućeg čelika, dimenzija 53,8 mm, ionski je platirano u crnu boju. Okvirom dominiraju monolitni štitnici krune i robusni okvir s kontrastnim vijcima. Veliko crnilo ublaženo je zlatnim ioniziranim detaljima koji jamče moderan, muževan izgled. Poput drugih G-Shock modela, i ovaj sat je vodootporan do solidnih 200 metara i gotovo neuništiv. Brojčanik nalik drugima iz obitelji uvodi neke nove, raskošne detalje, poput zupčanika u obliku propelera. Nimalo minimalistički, dizajn brojčanika i dalje je naizgled jednostavan, a tekstura i višeslojnost glavnog brojčanika skrivaju brendirani sustav punjenja Tough Solar. Tu su i funkcije poput 24-satnog kronografa i brojača vremena, zatim vječni kalendar, funkcija svjetskog vremena i dnevni alarm.

Casio G Shock G Steel GSTB100GC 1A 2 min

Casio pokreće G-Shock G-Steel GSTB100GC-1A svojim robusnim kvarcnim mehanizmom Modul 5513. Uz solarno punjenje i mnoštvo komplikacija na brojčaniku, Modul 5513 nudi bežično mobilno uparivanje putem Bluetootha kako bi omogućio jednostavan pristup funkcionalnosti i telemetriji aplikacije G-Shock Connected. Solarna baterija izdržat će do dvije godine rada.

Casio G Shock G Steel GSTB100GC 1A 4 min

Casio G-Shock G-Steel GSTB100GC-1A bit će dostupan putem interneta krajem veljače 2021. Očekivana mu je cijena oko 2.800 kuna.

Casio G Shock G Steel GSTB100GC 1A 5 min
Casio G-Shock G-Steel GSTB100GC-1A

naslov

opis

Kategorije: Brandovi, Casio, Noviteti
Oznake:

Facebook

Društvene mreže