Casio Mudmaster GG-B100, još žešći, otporniji i sposobniji

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: Casio

Novi Mudmaster GG-B100 opet podiže ljestvicu kada su u pitanju ekstremni uvjeti nošenja sata

Biti operativan i u najtežim uvjetima, funkcionalan u okruženjima koja dožive rijetki te pri tome osiguravati prijeko potrebne informacije na osnovu kojih se donose važne odluke odlike su novog Mudmastera iz G-Shock kolekcije. Ovaj sat uključuje senzorske funkcije i mogućnost povezivanja s pametnim telefonom.

Casio Mudmaster 2019

Sat je opremljen četverostrukim senzorom koji detektira temperaturu, tlak zraka, nadmorsku visinu te broji korake. Opremljen je digitalnim kompasom te poveziv s pametnim telefonom.

mudmaster s četverostrukim senzorom g-shock

Pri izradi kombinacija čvrstih materijala poput ugljičnih vlakana te implementacija posebnih zaštita od blata i vlage rezultirala je laganim, a izuzetno otpornim satom kod kojeg nije bilo potrebe za korištenjem metala. Karbonsko kućište omogućilo je ugradnju gumbiju bez dodatne vanjske zaštite.

Nehrđajući čelik kod modela GG-B100 prisutan je na pozadini sata, kao poklopac karbonskog kućišta u dizajnerskoj formi dodatnih spremnika za gorivo na starim terencima.

Povezivanje pametnim telefonom olakšava praćenje kretanja, korekcije vremena, prikaz točnog vremena za 300 gradova, funkcija izračuna potrošenih kalorija…

Kategorije: Brandovi, Casio, Noviteti
Oznake: ,