Četiri noviteta u Master kolekciji

Tekst: Igor Sertić
Fotografije: Longines

Jedna od vodećih kolekcija Longinesa dobila je dva nova člana koji se nastavljaju na elegantnu seriju započetu prije petnaest godina

Longines Master Collection po prvi je puta predstavljena 2005. Trenutno je postala jedna od najpopularnijih kolekcija uspješno kombinirajući nasljedstvo ovoga proizvođača te napredne tehnologije današnjice u vrlo elegantnom paketu. Radi se o isključivo mehaničkim satovima pa su takva i četiri nova.

Modele karakterizira pokazatelj mjesečevih mijena smješten iznad šest sati koji je okružen brojkama dana u mjesecu. Mehanizam je automatski mehanički, kalibar L899. Lice sata je vrlo elegantno i odlično balansira između tehničke i klasične elegancije.

Četiri su izvedbe brojčanika te dva promjera kućišta u kolekciji. Osnovni bijeli s plavim kazaljkama, arapskim brojkama i smeđim kožnim remenom naš je favorit. Slijede crni brojčanik s rimskim brojkama i srebrni s arapskim brojkama. Posljednja opcija je plavo lice brojčanika s indeksima od dijamanata. U svim slučajevima kućište je čelično promjera 40 ili 42 mm, a remeni kožni u crnoj, smeđoj ili plavoj boji. Po želji narukvica može biti i od nehrđajućeg čelika.

Elegancija je kod ovih modela bila na prvom mjestu što je vidljivo u svakom detalju. Novi su modeli dizajnerski klasični i manje skloni trendovskim promjenama što je u ovom segmentu vrlo važno.

Prijavi se na newsletter i osvoji SWATCH FUTURISTIC GREY

Pogledajte pravila nagradne igre

Više informacija