Citizenov Promaster roni i u “Pepsi” izdanju

Tri desetljeća nakon premijere popularni Promaster je u vodenoj sekciji Marine dobio i izdanje s atraktivnom “Pepsi” lunetom, sjajni diver kojeg pogoni kvarcni kalibar koji se hrani svjetlom i broji golemih 330 dana rezerve snage

Tekst: Dora Kaloci Fotografije: Citizen

Ikona među dostupnim i pouzdanim profesionalnim sportskim satovima, Citizen Promaster kolekcija lani je proslavila i svoju tridesetu obljetnicu, dakako s lansiranjem nekoliko posve novih modela u sve tri aktualne potkategorije – Sky, Land i Marine. Među tim novacima jedan od najzanimljivijih i najpoželjnijih svako je i odličan ronilački Citizen Eco-Drive Promaster Aqualand s referentnim brojem BN2038-01L.

Citizen Eco-Drive Promaster Aqualand BN2038-01L

Svježe izdanje Promaster Aqualanda odlikuju izdržljivo kućište od nehrđajućeg čelika u srebrnom tonu s promjerom od 46,5 i debljinom od 16,2 milimetra, čelična plavo/crvena rotirajuća luneta sa 60-minutnom skalom, izdržljivo mineralno staklo, plavi gumeni remen s produžetkom za ronilačko odijelo te vodootpornost do dubine od 200 metara. I preciznost koja je deklarirana na ±15 sekundi mjesečno…

Citizen Eco-Drive Promaster Aqualand BN2038-01L

Memoriranje maksimalnog zarona, alarm prebrzog izrona, automatski start ronilačkog način rada te datum i pokazivač rezerve snage (koja seže do golemih 330 dana!) najvažnije su funkcije tog atraktivno dizajniranog divera. A uza sve to taj Promaster Aqualand ima i dubinomjer (do 70 m) i kvalitetnu luminizaciju kazaljki i indeksa, a pošto njegov pouzdani kvarcni Eco-Drive kalibar J250 koristi energiju svjetlosti, kod njega se nikad neće ukazati potreba za zamjenom baterije.

Citizen Eco-Drive Promaster Aqualand BN2038-01L

Sat sjajno izgleda na ruci, i u vodi i na kopnu, a u Hrvatskoj je s cijenom od 3.740 kuna dostupan u dućanima tvrtke Dicta i u njihovoj online trgovini shop.dicta.hr na linku Citizen Promaster BN2038-01L.

Facebook

Društvene mreže