Dicta stiže u Zadar

Tekst: PROMO
Fotografije: Dicta

Dicta donosi sjajnu vijest za sve ljubitelje satova u Zadru i okolici: u Shopping centra Supernova Zadar 15. lipnja 2019. otvorit će i svoju najnoviju, već šestu ekskluzivnu maloprodajnu poslovnicu, a prve kupce tamo će dočekati i veliki popusti i druga ugodna iznenađenja

Uz već poznate Dicta poslovnice na području Republike Hrvatske, ugledni hrvatski uvoznik i distributer satova DICTA sad svoju mrežu ekskluzivnih prodavaonica širi i na grad Zadar. U novoj poslovnici Dictqa Zadar br. 6, smještenoj u sklopu u sklopu Shopping centra Supernova Zadar, svoje mjesto će, među ostalim, pronaći i ekskluzivni švicarski brandovi satova Oris, Louis Erard, Frédérique Constant i U-Boat, pouzdani i postojani sportski satovi Bulova, Citizen i Zeppelin, kao i modni brand Breil. Ponudu poslovnice DICTA Zadar činit će uz to i bogati asortiman modnog nakita Brosway i Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za pohranjivanje satove i nakit proizvođača Wolf i Rapport, od kojih neke u sebi sadrže i navijače za automatske satove.

Povodom otvorenja poslovnice Dicta Zadar br. 6 bit će organiziran bogat popratni program, s nekoliko iznenađenja i pogodnostima za kupce koja  uključuju i sljedeće:

– Popust od čak -25% na sve artikle iz ponude poslovnice Dicta Zadar br. 6, a koji vrijedi na sva sredstva plaćanja, te na dane otvorenja – 15.06.2019. i 16.06.2019.
– Za prvih 100 kupaca ručnih satova pripremljeni su vrijedni prigodni pokloni, kako slijedi: prekrasne Breil naušnice, ekskluzivne sunčane naočale Bulova, Sweet Years nakit, Sweet Years radio i Facco privjesci.

Vidimo se!