Dva limitirana Oris noviteta stigla u Hrvatsku

Tekst: PROMO
Fotografije: Oris

Nakon predstavljanja na ovogodišnjem Baselworldu na naše su tržište stigle limitirane Aquis kolekcije

Oris Aquis Great Barrier Reef Limited Edition III

Ronilački sat kojim Oris poziva u akciju čišćenja svjetskih mora. Narukvica i kućište su od nehrđajućeg čelika, jednosmjerna rotirajuća luneta ima keramički umetak, promjer je 43,5 mm, a tu je i specijalna gravura koralja i Južnog križa, zviježđa vidljivog samo s južne polutke a prikazano je i na australskoj zastavi. Sat je limitiran na 2000 primjeraka, a stiže u kutiji izrađenoj od, kako kažu u Orisu, “okolišu prijateljskih algi.”

22 Oris Great Barrier Reef Limited Edition III baselworld 2019 5
Oris Aquis Great Barrier Reef Limited Edition III

Novi ronilački Oris pokreće kućni samonavijajući kalibar 743 sa 38 sati rezerve snage, a vodootpornost mu je garantirana do dubine od 300 metara. Detaljnije na Dicta

Oris Aquis Clean Ocean Limited Edition

Riječ je o satu koji je načinjen na bazi popularnog ronilačkog sata Oris Aquis kojem je za ovu prigodu pridodano nekoliko dizajnerskih detalja – morsko-plavi brojčanik i umetak na luneti te medaljon od reciklirane PET plastike na stražnjoj strani kućišta (izrađen u počast prototipu plutajuće platforme dizajnirane za čišćenje plastike iz oceana u čijem je stvaranju sudjelovao i Oris).

23 25262 0173377324185 Set horizontale
Oris Aquis Clean Ocean Limited Edition

Oris Clean Ocean stiže u samo 2000 primjeraka u specijalnoj kutiji od algi koja na poleđini također ima medaljon od reciklirane PET plastike kao i sam sat.

23 OrisCleanOceanLE3

Detaljnije na Dicta

Kategorije: Oris, Vijesti