Garmin predstavio Instinct Esports namijenjen gejmerima

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: Garmin

Garmin je lansirao nekoliko izvedbi Instinct pametnog sata tijekom posljednjih mjeseci, ali ništa intrigantnije od najnovijeg: izdanje Garmin Instinct Esports dizajnirano je za igrače online igrica

GPS pametni sat za gaming? O takvome još nismo pisali niti se susretali s njim. Garmin je predstavio nešto sasvim novoga, a to je upravo takav sat. Esports edicija Instinct modela povezuje igrače i daje im na uvid vaše trenutno stanje pulsa i stresa tijekom igre.

Garmin garmin instinct esports
Izdanje Instinct Esports može se pohvaliti posebnom funkcijom E-sportovi, aktivnosti koja prati i analizira puls i stres igrača tijekom igre

Zahvaljujući novoj aplikaciji nazvanoj STR3AMUP ! omogućeno je slanje takvih podataka. Korak dalje predstavlja Body Battery Energy Monitor, koji kombinira podatke o pulsu, stresu i spavanju igrača kako bi utvrdio koliko energije imaju u tijelu. Varijabilnost pulsa upotrebljava se za izračun rezultata razine stresa, a praćenjem više tjelesnih parametara i parametara spavanja Instinct Esports pomaže vam odrediti koliko imate energije kako biste znali kada se trebate igrati, a kada odmarati.

Garmins Instinct Esports Edition Can Livestream Your Pulse

Povrh ovih dodataka, Esports model nudi iste osnovne značajke i senzore kao i prvi Instinct. To uključuje monitor pulsa, 24/7 praćenje aktivnosti i funkcije pametnog sata, poput mogućnosti pregleda telefonskih obavijesti. Što se tiče izdržljivosti, najnoviji Garmin Instinct izrađen je prema vojnim standardima (MIL-STD 810) i ima zaslon otporan na ogrebotine.

garmin gamer

Pomoću Garmina Instinct Esports lakše ćete optimizirati svoje navike i ostvariti bolje performanse uz otvorenu mogućnost drugim sudionicima da prate vaše biometrijske podatke tijekom streaminga. Sat mjeri i vrijeme provedeno u igri te tako bolje pratite svoje aktivnosti i nužne predahe.

1603368904 Garmins Instinct Esports Edition Can Livestream Your Pulse

„Igrači mogu koristiti podatke Instincta Esportsa i za prilagođavanje svog svakodnevnog života, bilo da se radi o promjeni načina spavanja ili razine aktivnosti, što može rezultirati poboljšanim kognitivnim i fizičkim  performansama za vrijeme igranja“, Dan Bartel, potpredsjednik prodaje

garmin 1

Robustan dizajn Garmina Instinct Esports identičan je ostalim modelima iz ove edicije. Crveni detalji daju mu na agresivnosti često nužnoj pri igranju. Baterija u načinu rada E-sportovi traje do 80 sati, a u modu pametnog sata do 14 dana. Najnovije izdanje moguće je nabaviti za 299.99 eura preko web trgovine Garmina na kojoj se možete i dodatno informirati o svim detaljima Instinct Esportsa.