Girard-Perregaux najavio službeno partnerstvo s Aston Martinom

Vijest dana u urarskom svijetu svakako je ona koja kaže kako Girard-Perregaux postaje novi službeni proizvođač satova za Aston Martin

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Press

Nema puno automobilskih imena koja izazivaju toliku reakciju kao kad se spomene Aston Martin. Upravo te dvije jednostavne riječi vežu se uz slike elegantnog krilatog logotipa, dizajna koji oduzima dah, profinjene britanske izvedbe, sve one pobjede na 24 sata Le Mana  i dakako najpoznatijeg svjetskog špijuna.

Girard Perregaux Aston Martin 2 min
Ime Aston Martin donosi prestiž i svako je partnerstvo s njima kruna poslovne karijere. Vijest dana u urarskom svijetu svakako je ona koja kaže kako Girard-Perregaux postaje novi službeni proizvođač satova za Aston Martin. Široko partnerstvo uključuje i nekoliko modela ograničene serije za 2021. godinu.

Girard Perregaux Aston Martin 3 min

Iako datumi izlaska i detalji ograničenog izdanja Aston Martina Girard-Perregaux još nisu objavljeni, nešto se ipak zna već sada. Za početak, to je suradnja s momčadi Formule 1 Aston Martin Cognizant. Girard-Perregaux trebao bi se pojaviti na bolidima i zapešćima vozača Lancea Strolla i četverostrukog svjetskog prvaka Sebastiana Vettela već na Velikoj nagradi Bahreina, zakazanoj za posljednji vikend ožujka.

Facebook

Društvene mreže