Glashütte Original PanoMaticLunar – savršenstvo asimetrije

Glashütte Original PanoMaticLunar Red Gold Lush Green u sebi spaja luksuz, originalnost i asimetriju podiže na posebnu razinu

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Glashütte

Ušminkan, samopouzdan i uspješan. Točan je opis novog Glashütte Original PanoMaticLunar Red Gold Lush Greena. U ponudi urarske kuće više od 20 godina, Pano je postao sinonim za originalnost i individualnost. Ovaj sat oduvijek je plijenio pažnju detaljima koji zahtijevaju i drugi, duži pogled.

Glashutte Original
Asimetrični brojčanici postavljeni su izvan centra

U klasičnom kružnom kućištu od 40 mm na tradicionalnom kožnom remenu, ističe se neobičan asimetrični brojčanik sa zamršenim kombinacijama kazaljki sata i sekundi, postavljenih izvan centra, karakteristični prikaz datuma na 4 sata i pametno izveden pokazatelj mjesečeve faze.

Glashutte Original
Pametno izveden pokazatelj mjesečeve faze privlači poglede

Pažnju plijeni i gradacija boje na ručno izrađenom brojčaniku, koja se od tamnozelene boje u sredini postupno pretvara u crnu na rubovima.

Prozirna stražnja strana kućišta od safirnog kristala nudi pogled na izvrsno dorađen tvornički automatski mehanizam 90-02. Potpis Glashütte Original pruža dodatan dokaz o nepogrešivom podrijetlu svakog djelića ovog sata.

Glashutte Original Calibre 90
Kućni automatski mehanizam 90-02 s potpisom koji jamči vrhunsku kvalitetu

Kućište i kruna od crvenog zlata polirani su do savršenstva i pružaju topli kontrast bogatoj, duboko zelenoj boji brojčanika i sjajnom zelenom remenu od aligatorove kože. Cijena se kreće od 18,400 EUR za model s klasičnom kopčom do 20,200 EUR za model opremljen preklopnom kopčom. Obje su izvedene u zlatu.

Facebook

Društvene mreže