Izgleda čarobno, radi prekrasno

OMEGA slavi svoju legendarnu povijest i čarobne kvalitete svojih preciznih i delikatnih satnih mehanizama, zadivljujućom novom kampanjom koja pretvara kalibre satova u svjetove poput snova

Tekst: Josip Cerovac Fotografije: Omega

Unutarnji sklop koaksijalnih mehanizama pruža savršene scenske postavke za dinamičnu i razigranu proslavu izvanrednih dostignuća Omege. Najnovija Omega kampanja priča priču o njenoj tehničkoj snazi ​​i pionirskom duhu sa smanjenim figurama i ikoničnim objektima, postavljenim na pozadini očaravajućih, futurističkih “urarskih krajolika”.

OMEGA Quality Diving min

Središnji dio kampanje je vizualno uvjerljiv film, kreiran od strane istog studija koji je proizveo 3D ko-aksijalni video, koji se sada prikazuje u Muzeju OMEGA. Odavde je OMEGA izvukla svoje privlačne slike i dizajne za tiskane medije i izloge.

OMEGA Quality Golf min

Teme koje se istražuju uključuju slijetanje na Mjesec, avanture u dubokom moru, sportsko mjerenje vremena i, naravno, preciznu izradu satova. Čak se pojavljuje i Snoopy, budući da poznati beagle iz crtića ima veze s Omeginom ulogom u sigurnom povratku Apolla 13.

OMEGA Quality Moon min

Svojom magičnom/znanstvenom fantastikom Omegina nova kampanja zasigurno će privući poglede obožavatelja satova diljem svijeta. Postavke su onostrane, a modeli šarmantni, duhoviti – i kolekcionarski. U kampanji se ponovno pojavljuje Omegina koaksijalna nemirnica, lansirana 1999.  Njene manje kontaktne površine znače manje trenja, manje podmazivanja i veću pouzdanost. Njegova magija djeluje i kao skulpturalna značajka u kinematografskom krajoliku.

Oznake:

Facebook

Društvene mreže