Nautički pametni sat za sve koji žive aktivnim načinom života na vodi i kopnu

Garminova quatix 6 serija nautičkih GPS pametnih satova nove generacije nudi veći zaslon i potpunu povezanost, a namijenjena je onima koji vole život na vodi

Tekst: Press Fotografije: Garmin

Quatix 6 je više od sata, kombinira sve najbolje značajke vodećeg GPS pametnog sata fēnix 6 sa specijaliziranim mogućnostima plovidbe, ribolova, krstarenja, uključujući sveobuhvatnu povezanost s kompatibilnim Garmin ploterima i ostalom morskom elektronikom kako bi ponudili kontrolu autopilota, streaming podataka, pomoć u jedrenju, kontrolu za Fusion-Link sustave za zabavu i još mnogo toga. S robusnim, ali rafiniranim dizajnom, quatix 6 opremljen je profilima aktivnosti za gotovo svaki sport i avanturu na moru i kopnu, uključujući veslanje na dasci, golf, planinarenje, veslanje, skijanje, vožnju kajakom i još mnogo drugih aktivnosti.

Garmin Quatix 6
quatix 6 odlikuje se dizajnom modernog pametnog sata koji se može nositi 24 sata dnevno i lako se prenosi iz vode na kopno

Sat omogućuje stalnu povezanost i primanje upozorenja izravno na zapešće o dolaznim pozivima, tekstnim porukama, e-pošti i još mnogo toga, pomoću funkcije pametne obavijesti3. Zahvaljujući beskontaktnom rješenju za plaćanje Garmin Pay4, lako je kupovati u pokretu, a za to vam treba samo sat. quatix 6 serija također sadrži pohranu glazbe na uređaju do 2.000 pjesama, tako da korisnici mogu sinkronizirati popise pjesama s nekoliko najpopularnijih glazbenih servisa5 na svoj sat.

quatix 6 titanium
quatix 6 Titanium

quatix 6 djeluje kao nosiv instrument koji, kada je uparen s ugrađenom Garmin elektronikom, može prenositi podatke o brodu iz NMEA 2000 mreže kako bi korisnicima omogućio pristup važnim podacima senzora poput brzine, dubine, temperature, podataka o vjetru i još više – izravno na zapešću, bez obzira gdje se na brodu nalaze. Kao i prethodni modeli, kada je quatix 6 uparen s ugrađenim autopilotom, on se također može koristiti za upravljanje autopilotom za promjenu smjera, aktivaciju upravljanja s pomoću oblika i praćenje GPS rute. Uz quatix 6 lako je označiti i spremiti putnu točku s bilo kojeg mjesta na brodu bez potrebe za vraćanjem na kormilo. Također se može koristiti za upravljanje ugrađenim sustavom zabave zahvaljujući ugrađenoj aplikaciji Fusion-Link Lite. quatix 6 također dodaje podršku za BlueChart g3 karte s integriranim Navionics podacima, tako da se mogu koristiti kao namjenski ili sigurnosni navigacijski alat.

quatix 6 family 1 min
Novi Garmin dolazi u dvije osnovne izvedbe: quatix 6 i quatix 6 Titanium

Posebno dizajniran za vodu, quatix 6 daje pomorcima ažurne podatke o plimi preuzete za njihovo odabrano područje putem pametnog telefona, za koje će imati pristup sedam dana. Također je opremljen alarmom za sidrenje za upozorenje korisnika kod skretanja i kalkulatorom za vožnju sidrom koji korisniku govori o ispravnoj duljini lanca za sidrenje. Za ribolov su na raspolaganju brojač za nadmetanje i zapis ulova koji pomažu korisnicima da prate ulovljenu ribu i preostalo vrijeme prije povratka na vaganje.

Garmin quatix 6 Lifestyle c Garmin Deutschland GmbH scaled 1024x683 1
Kad je u pitanju jedrenje, quatix 6 je opremljen sa SailAssist poboljšanim mogućnostima jedrenja u trci kao što su virtualna startna linija, udaljenost do startne linije, odbrojavanje do utrke…

quatix 6 također mjeri broj otkucaja srca na zapešću2 za cjelodnevno praćenje stresa, podvodni puls za plivanje na zapešću i zasićenost krvi kisikom Pulse Ox6 za podršku naprednog praćenja spavanja. Uz to, inovativna funkcija praćenja energije Body Battery omogućuje korisnicima uvid u njihovu razinu energije u bilo kojem trenutku, što može pomoći u organizaciji vježbanja, odmora i spavanja.

quatix 6 garmin
quatix 6 ima veći 1,3-inčni zaslon promjera od 47 mm u boji s LED pozadinskim osvjetljenjem, tako da su podaci lako vidljivi na bilo kojem svjetlu

Vodootporan do 100 metara7, quatix 6 izgrađen je tako da izdrži surove uvjete i može se pohvaliti sa do 14 dana trajanja baterije u načinu pametnog sata, 24 sata u GPS modu i do 60 sati u načinu rada uštede baterije UltraTrac. Zahvaljujući novom prilagodljivom upravitelju napajanja, korisnici također mogu vidjeti i kontrolirati kako različite postavke i senzori utječu na trajanje baterije, pa čak i prilagođavati svoje načine štednje baterije kako bi produžili vijek trajanja baterije u pokretu.

quatix 6 garmin lifestyle
quatix 6 imože se koristiti do 14 dana kao pametan sat, 24 sata u GPS modu i do 60 sati u načinu rada uštede baterije UltraTrac

Kompatibilni nautički proizvodi uključuju: GPSMAP 722/922/1222 Plus, GPSMAP 1022/1222, GPSMAP 7400, GPSMAP 8400, GHC 20, GNX Wind i GNT 10. Detaljnije ponude pogledajte na Garmin stranicama.

Garmin quatix 6 i quatix 6 Titanium

quatix 6 Titanium ima safirnu kristalnu leću otporniju na ogrebotine, titanijski okvir, gumbe i stražnje kućište, a uključuje remen od titana kao i plavi silikonski QuickFit remen s preporučenom maloprodajnom cijenom od 7.850,00 kn.

quatix 6 ima okvir od nehrđajućeg čelika, gumbe i stražnje kućište te uključuje kapetansko plavu silikonski remen s preporučenom maloprodajnom cijenom od 5.490,00 kn.

Kategorije: Brandovi, Garmin, Noviteti
Oznake:

Facebook

Društvene mreže