#ostanidoma sa stilom i čitaj onTIME

Tekst: Dora Kaloci
Fotografije: Igor Sertić, Marko Mišćević/Hanza Media

I unatoč i usprkos koroni, na svim je kioscima, u brojnim dućanima, a odnedavno i dostavom preko Glovo aplikacije, i u #ostanidoma vremenima dostupan i najnoviji broj dvotjednika Auto klub uz koji besplatno stiže i najsvježijii izdanak našeg tiskanog izdanja onTIME, i to najdeblji dosad, rastegnut na uistinu raskošnih 196 stranica!

U reklami za najnoviji broj Auto kluba na vrlo je istaknutom mjestu navedeno kako se uz njega ovaj put svi čitatelji “na dar dobivaju i onTIME vodič kroz satove!” No, neće nam to valjda zamjeriti štovani kolege iz Auto kluba, nama koji stvaramo web portal Tilie Speculum se ipak nekako čini da se za 15 kuna sada na kiosku uz naše tiskano izdanje, magazin onTIME, kojeg smo ovaj puta rastegnuli na čak 196 stranica, besplatno dobiva i već 873. broj najstarijeg, najuglednijeg i daleko najtiražnijeg hrvatskog automagazina… Koji je, šalu na stranu, ponovno prepun tekstova i fotografija koji će zanimati sve istinske ljubitelje automobila i svega što je vezano uz njih, a uz brojne vijesti i reportaže, testove novih (i rabljenih) auta u ovom broju nudi i opsežnu priču koja otkriva “sve o vožnji u doba koronavirusa” i donosi detaljan pregled usluga koje su i dalje dostupne vozačima u doba epidemije, ali i upute kako bi se iste trebalo koristiti, odnosno daje relevantne informacije potrebne svima kojima ističe registracija, koji trebaju novi dio za svoj auto ili im je primjerice potrebna vučna služba…

Auto klub i onTIME

OnTIME magazin, pak, ovaj puta do čitatelja stiže u svom godišnjem kataloškom izdanju, već trećem po redu u kojem donosimo pregled koji je o(n)buhvatio čak 343 ručne ure pristigle u domaće prodavaonice iz pogona 40 eminentnih svjetskih urarskih brandova. Kao i u prethodne dva kataloška izdanja, i u izdanje za 2020. su uvršteni samo satovi koji su doista dostupni u Hrvatskoj, a uz njihov kratki opis pridodane su i njihove prave, stvarne cijene u kunama. I to u rasponu od najjeftinijeg Swatchovog unisex sata Casual Green s referencom LK397, koji u trgovinama Watch Centra i njihovom online dućanu www.satovi.com stoji 489 kuna, do onog najskupljeg, a ta je titula u ovogodišnjem katalogu pripala muškom Rolexu Sky-Dweller s referentnim brojem M326938-0004, kojeg se kod nas za 341.400 kuna može kupiti kod Rolexovog službenog zastupnika za Hrvatsku, u butiku Mamić 1970 u Zagrebu. No to nije sve, osim pregleda domaće ponude ručnih ura naš novi vodiču kroz fine satove mjesto je kojem se mogu pronaći i brojni zanimljivi tekstovi o drugim lijepim i poželjnim stvarima koje su dio luksuznog lifestylea, pa su se tu tako ovaj put, primjerice našle i priče u kojima smo spojili novi Jaguar e-Pace i najzeleniji jadranski otok Rab te Lexus ES 300h i istarski biser Rovinj, razotkrili novi Subaruov hibridni SUV adut Forester e-Boxer, Vespinu limitiranu seriju GTS Super Racing Sixties i Riedel čaše iskrojene specijalno za istarsku malvaziju, otkrili gdje se u nas mogu kupiti Porsche Design pokloni i iznajmiti luksuzni automobili i brodovi te što sve nudi prvi hrvatski Riva Lounge, izabrali za vas 12 vrhunskih nišnih parfema, umjesto vina uparili satove s vrhunskim delicijama opatijskog restorana Molo… Prava je to, dakle, prilika da se listajući i čitajući novi onTIME, #ostanedoma doista sa stilom!

OnTIME 2020

Na koncu zgodno je znati i kako je u doba pandemije koronavirusa, koji nam je svima otežala život i ograničila kretanje, tvrtka Hanza Media sva svoja tiskana izdanja uz uobičajene kanale pretplate i klasičnu distribuciju na kioscima te brojnim dućanima, na zagrebačkom područje od 30. ožujka učinila dostupnim i kroz sigurnu dostavu direktno na kućnu adresu pomoću aplikacije Glovo. U njoj se tako sad vrlo lako i jednostavno iz najbliže Lonia trgovine može naručiti i dobiti i ovaj najnoviji Auto klub sa “onTIME dodatkom”. A mi ovom prilikom dodajemo još samo i to da nema nikakvih dokaza da su novine ikad bile ili da sada mogu biti izvor zaraze, potvrdila je to čak i Svjetska zdravstvena organizacija, o čemu je nedavno izvijestio i BBC. I zato od novina i časopisa ne treba bježati već im se, uz uobičajeno striktno poštivanje svih preporuka koje u svrhu borbe protiv širenja virusa izdaje nacionalni Stožera civilne zaštite, i dalje može slobodno obratiti kao pravom, preciznom i provjerenom izvoru informacija u ovo crno doba epidemija, ali si i olakšati i skratiti asocijalne #ostanidoma dane. Ugodno čitanje!

Kategorije: Vijesti
Oznake: ,