Pravo ljetno sportsko osvježenje, Citizen Promaster GMT Diver

Tekst: Zoran Supina
Fotografije: Citizen

Promaster GMT Diver iz Citizena pravi je multipraktik kojem je dovoljna svjetlost za pokretanje, sposoban je zaroniti na 200 m i pri tome istrpjeti udarce i magnetska polja. I još istovremeno pokazivati vrijeme u dvije vremenske zone i datum

Nova kolekcija Promaster GMT Divera upravo je ono što očekujete od ljetnog ronilačkog sata. U ovom slučaju dodatno obogaćenog atraktivnim kombinacijama boja te GMT funkcijom za praćenje druge vremenske zone. Ronite li na nekom dalekom koraljnom grebenu uvijek ćete znati koliko je sati doma.

Citizen Promaster GMT
Citizen Promaster GMT Ref. BJ7129-56E

Eco-Drive tehnologija osigurava vječni pogon kvarcnom mehanizmu uz minimalni dostupan izvor svjetlosti koji ne uključuje samo sunce. Lice sata tako upija energiju preko safirnog stakla. Indeksi i kazaljke sati i minuta pravi su ronilački, debeli i ispunjeni svjetlećim premazom vidljivim u mraku.

Promaster GMT profile

Rubni prsten na brojčaniku čini 24 satna skala koja dolazi u atraktivnim dvobojnim kombinacijama koje odskaču od stereotipa. Uparene su crveno/plava (“Pepsi” varijanta, za one koji igraju na sigurno), zeleno/plava (nama najljepša) te narančasto/siva (avangardna kombinacija) boja.

Citizen Promaster GMT
Citizen Promaster GMT, Ref. BJ7128-59E

Rotirajuća luneta je robusna s istaknutih svakih 10 minuta.Sva tri Citizen Promaster GMT Diver modela dolaze na narukvici od nehrđajućeg čelika koju će se po želji zasigurno moći zamijeniti onom od gume. Promjer kućišta iznosi 44 mm. Kruna ja na uvrtanje s istaknutom zaštitom, dok je prozor datuma smješten na 3 sata.

Citizen Promaster GMT 4
Citizen Promaster GMT Ref. BJ7128-59G

Citizen je napravio odličan posao s ova tri modela namijenjena roniocima putnicima. Upadljivi i moderni, neće proći ispod radara na ruci. Pri tome neće zahtijevati nikakvu dodatnu pažnju s obzirom na provjerenu robusnost i pouzdanost. Detaljnu ponudu Citizen satova provjerite na Dicta stranicama.

Citizen Promaster GMT Diver

Kućište: nehrđajući čelik
Brojčanik: crni
Promjer kućišta: 44 mm
Staklo: safirni kristal
Vodonepropusnost: 200 m
Kruna: na uvrtanje
Mehanizam: B877 Eco-Drive GMT
Narukvica: nehrđajući čelik
Reference: BJ7128-59G (zeleno/plavi), BJ7128-59E (plavo/crveni), BJ7129-56E (narančasto/crni)

Kategorije: Brandovi, Citizen, Noviteti
Oznake: , ,