Privatna zabava na Beverly Hillsu – Ryan Gosling postao novi ambasador TAG Heuera

Tekst: Josip Cerovac
Fotografije: TAG Heuer

Švicarski proizvođač luksuznih satova bio je domaćin privatnog događaja na Beverly Hillsu na kojem je Ryan Gosling predstavljen kao novi ambasador brenda.

TAG Heuer je u privatnu vilu na Beverly Hillsu pozvao odabrano društvo uglednika, influencera i poslovnih partnera kako bi zajedno obilježili početak jednog divnog partnerstva. Otkrivena je i novu kolekcija TAG Heuer Carrera Three Hands, sat po izboru holivudske zvijezde

Fancy three 4
Naomi Osaka, Sydney McLaughlin, Patrick Dempsey i Jeremy O. Harris

“Oduševljeni smo što smo se vratili u LA kako bismo predstavili Ryana Goslinga, najnovijeg člana obitelji TAG Heuer. Ryan je kao glumac neustrašiv i predan poslu, baš onakav kakvi i mi želimo biti”, rekao je Frédéric Arnault, izvršni direktor TAG Heuera.

6 Photos FB Group Cover Collage 1
Jeremy O. Harris, Ryan Gosling i Frédéric Arnault; Gosling i Dempsey; Arnault

Ryan Gosling nije puno razmišljao i rado je prihvatio ambasadorsku ulogu “kompanije koja je stup izvrsnosti više od 160 godina”. To više što ga je za prvu kampanju za TAG Heuer uslikao slavni fotograf Pari Dukovic.

Naomi Osaka 1
Naomi Osaka

Na koktelu se okupila društvena krema, uključujući holivudskog glumca Patricka Dempseyja, tenisačicu Naomi Osaku, olimpijsku sprintericu Sydney McLaughlin i druge.

Sydney McLaughlin Frederic Arnault 1
Sydney McLaughlin i Frederic Arnault

Američki dramatičar, glumac i filantrop Jeremy O. Harris poželio je dobrodošlicu Ryanu Goslingu i izvršnom direktoru TAG Heuera Frédéricu Arnaultu koji je predstavio novu kolekciju Carrera Three Hands satova, a goste su zabavljali Desire i Johnny Jewel.

Patrick Jilian Dempsey 1
Patrick i Jilian Dempsey
Kategorije: Lifestyle, TAG Heuer
Oznake: