ROLEX POKRENUO CERTIFICIRAN PROGRAM rabljenih satova

Rolex je ponudio mogućnost kupnje rabljenih satova koji su certificirani kao autentični i uz koje dolazi jamstvo od dvije godine

Tekst: Zoran Supina Fotografije: Rolex

Budući da su napravljeni da traju, Rolex satovi često žive nekoliko života. A budući da se mogu nositi na novim zapešćima, program Rolex Certified Pre- Owned sada omogućuje trgovcima u službenoj distribucijskoj mreži marke da prodaju rabljene modele koji su certificirani kao autentični i koji dolaze s novim dvogodišnjim međunarodnim jamstvom. Rolex Certified Pre-Owned satovi u početku će biti dostupni u buticima Bucherer u šest zemalja (Švicarska, Austrija, Njemačka, Francuska, Danska i Ujedinjeno Kraljevstvo) od početka prosinca 2022. Ostali službeni trgovci Rolexa koji odluče biti dio ovog programauključiti će se od proljeća 2023.

gtmmaster 1989 10 outils sceau rvb 30pc

Novi program omogućuje kupnju rabljenih satova koje je sam brend certificirao i za koje jamči. Njegov cilj je donijeti dodanu vrijednost postojećoj ponudi rabljenih Rolex satova. Jer kada ovi satovi prijeđu iz ruke u ruke, njihova autentičnost mora biti potvrđena u trenutku preprodaje od strane službenih prodavača.

explorer 1989 2210fb 001

Rolex zagovara trajnost svojih proizvoda. Zahvaljujući beskompromisnim standardima kvalitete, brand proizvodi satove s najdužim mogućim vijekom trajanja. Stoga želi popratiti drugi život svojih satova koji već cirkuliraju na tržištu, s ciljem očuvanja, održavanja i jamstva onoga što već postoji. Ovaj pristup je u skladu s filozofijom Perpetuala: neumoljiva težnja za izvrsnošću i dugoročna predanost budućim generacijama.

263x392carte garantie cpo

Ovi certificirani-autentični rabljeni satovi kupcima također nude opipljivu i neposrednu priliku da postanu dio svijeta Rolexa. Konkretno, Rolex Certified Pre-Owned program potvrđuje autentičnost rabljenih Rolex satova – koji su stari najmanje tri godine – u trenutku njihove ponovne prodaje od strane službenog trgovca na malo s posebnom pločicom Rolex Certified Pre-Owned. Jamči da ovi satovi imaju koristi od kriterija kvalitete koji su svojstveni svim Rolexovim proizvodima te od potpunog znanja i iskustva i profesionalizma svjetske mreže stručnjaka marke.

263x392daydate 1962 08 ssoutils sssceau rvb 30pc

Pečat Rolex Certified Pre-Owned koji prati dotične satove simbolizira njihov status certificiranih rabljenih Rolex satova. Jamstvena kartica Rolex Certified Pre-Owned, isporučena u trenutku prodaje, službeno potvrđuje da je sat originalan i jamči njegovo ispravno funkcioniranje. Ova kartica nosi riječi “Certified Pre-Owned” i služi kao službena potvrda autentičnosti.

datejust 2005 04 v2 outils sceau rvb 30pc

Rolex satove – nove ili rabljene – treba kupovati samo od službenih Rolex prodavača, koji su ovlašteni za prodaju i brigu o Rolex satovima. Zahvaljujući svojim vještinama i tehničkoj stručnosti, trgovci na malo osiguravaju neprekidno besprijekorno funkcioniranje svakog sata tijekom godina. Samo službena Rolex mreža može pružiti ta jamstva.

Facebook

Društvene mreže