Secrid novčanici: Sigurni, Maleni, Praktični, Pristupačni!

Male stvari su ono što je u životu bitno. SECRID to jako dobro zna! Kolekcija kompaktnih džepnih novčanika malih dimenzija, visoke kvalitete izrade, s RFID zaštitom, upravo je mala stvar koja je bitna. Pruža vam sigurnost, pouzdanost i kvalitetu, a uz to izgleda moderno

Tekst: Promo Fotografije: Secrid

Industrijski dizajn i moda spajaju se u SECRID novčanicima džepne veličine. Europski proizvod, izrađen je u Nizozemskoj od kvalitetnih materijala, te kože proizvedene u Italiji i Francuskoj, imajući na umu kvalitetu izrade, dobrobit ljudi i očuvanje okoliša.

Q1A6588

Ovi mini džepni novčanici moderna su verzija novčanika i držača kartica. Namijenjeni su čovjeku novog doba, koji cijeni kvalitetu i sigurnost. Nude RFID zaštitu i jednostavan i brz pristup vašim karticama. Patentirani mehanizam omogućuje lagano vađenje kartica jednim jednostavnim pokretom.

Secrid Original Black min

U kolekciji ćete pronaći modele različitih boja, uzoraka i materijala, za svaki stil. Budi u trendu! SECRID džepni novčanici, sa zanimljivim detaljima pravo su modno osvježenje. Od decentnih modela, do modela jarkih boja, u ponudi možete pronaći unisex, ženske i muške modele za svaku prigodu.

Secrid Metallic min

Od sada uvijek imaj ono što je bitno kod sebe. Na sigurnom. Bolji svijet počinje u tvom džepu. SECRID džepne novčanike potražite u odabranim Watch Centar poslovnicama.

Kategorije: Brandovi, Lifestyle, Secrid
Oznake: ,

Facebook

Društvene mreže