Swatch BioCeramic: Sat u ekološki svjesnom pakiranju

Swatch predstavlja svoju najnoviju inovaciju: BioCeramic. Nakon što je u rujnu prošle godine predstavljen prvi Swatch od biomaterijala, sada nam iz Swatcha dolazi nova i jedinstvena mješavina keramike i plastike iz bioloških izvora

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Swatch

Dvije trećine od keramike, trećinom od plastike iz bioloških izvora, Bioceramic je elastičan i otporan te ujedno na dodir mekan poput svile. Ovaj materijal u sebi objedinjuje najbolje iz oba svijeta. A koji bi sat bolje predstavio najnoviji materijal marke od Big Bolda?

swatch bioceramic 6 min

Kućište promjera 47 mm, duboko i arhitektonski strukturirano, pruža dovoljno prostora da u potpunosti uživate u karakteristikama Bioceramica. Na izbor je pet boja: klasična crno-bijela, siva kao “boja godine”, optimistična nebeskoplava i nova ružičasta. Big Bold pokazuje ono najbitnije: vrijeme i mehanizam koji ga pokreće, vidljiv kroz prozirnu strukturu brojčanika. Narukvica, staklo i kopče, sve je izrađeno od plastike iz bioloških izvora.

BIG BOLD BIOCERAMIC by Swatch INR 9605 1 min

Swatch je urarsku revoluciju započeo 1983. Trideset i sedam godina kasnije, tvrtka je predstavila i plastiku iz biološkog izvora koja je u kolekciji Bioreloaded debitirala u rujnu 2020. Sada nam eto stiže i Bioceramic kao najnovija u nizu svježih Swatchovih ideja. Do kraja 2021. sve će se ključne linije njihovih proizvoda pojaviti u Bioceramicu.

Swatch Bio Ceramic 13

Kategorije: Brandovi, Noviteti, Swatch

Facebook

Društvene mreže