TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition – Kad se urar udruži s gejmerskim junakom

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: Tag Heuer

Kako bi proslavili početak dugoročne suradnje dva ugledna brenda, TAG Heuer i Nintendo stvorili su pametni sat limitiranog izdanja koji sadrži najpoznatiji gejmerski lik u povijesti


Kada se TAG Heuer i Super Mario udruže, možete se kladiti da je rezultat sat koji pomiče granice. Neustrašivi junak oživljen je u ovom luksuznom pametnom satu koji kombinira sport, tehnologiju i eleganciju u dinamičnom paketu. Generacije gamera odrasle su uz Super Marija, a širom svijeta dosad je prodano više od 370 milijuna Super Mario igara.

SBG8A13.BT6254 STILLLIFE 1 1 1

“Inspiracija za ovu suradnju potekla je iz naše želje za gejmiziranjem i unošenjem uzbuđenja u našu novu wellness aplikaciju, a Super Mario nam je odmah pao na pamet”, Frédéric Arnault, izvršni direktor TAG Heuer.

SBG8A13.EB0238 LIFESTYLE JAUNE 1 16 9

TAG Heuer Connected jedinstvena je kombinacija profinjenosti i elegancije temelje na kronografu izrađenom u najčišćoj tradiciji izrade satova, s vrhunskim, posebno dizajniranim digitalnim iskustvom. Animacije se temelje na sustavu nagrađivanja gamifikacija: Mario vas ujutro pozdravlja pozdravnim pozdravom, a kako dan odmiče i kada povećate broj koraka, otključavate nagrade. Ideja je nadahnuta poznatim konceptom “uskršnjeg jajeta” kojeg svi igrači vrlo dobro poznaju, a sastoji se od skrivanja značajki i iznenađenja kao bonusa u video igrama

SBG8A13.EB0238 SOLDAT H02 Black

Interaktivni prikaz sata bit će unaprijed instaliran na TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition, ali TAG Heuer također će ga kasnije učiniti dostupnim i na drugim izdanjima TAG Heuer Connected. Sučelje ograničenog izdanja potpuno je redizajnirano u Super Mario bojama. Mjerač vremena prerađen je pomoću retro elemenata iz verzije Super Mario Bros iz 1985.

SBG8A13.EB0238 SOLDAT H02 SIMPLE

Ekskluzivno za ovo izdanje stvorene su dvije verzije satova Heuer 02: zabavna izvedba koja koristi Super Mariove crvene i plave boje i klasičnija sa suptilnim dodirima Super Mariove crvene kape. Neuronsku mrežu Orbital Watchworka zamijenili su rotirajući elementi. TAG Heuer Connected Limited Edition dizajniran je s ekskluzivnim i suptilnim referencama koje će razveseliti obožavatelje Super Marija.

SBG8A13.EB0238 SOLDAT TIMEKEEPING

Gradacija okvira, gumbi i kruna ispunjeni su lakiranom bojom čuvene crvene kape. Tu su i simboli na pozicijama tri, šest i devet sati koje korisnik može otključati i otkriti samo kad postigne ciljeve tijekom dana. Čelično kućište novog izgleda također dolazi s dva nova izmjenjiva remena, elegantnim i sportskim. Na kopčama i kruni ugraviran je M-simbol, a na kućištu je i natpis TAG Heuer x Super Mario Limited Edition.

SBG8A13.EB0238 STILLLIFE 8 4 5

Ovo izdanje, ograničeno na 2000 satova, dostupno je 15. srpnja u odabranim buticima TAG Heuera i na njihovoj internetskoj stranici www.tagheuer.com, a uz sat dolazi i kutija u Super Mario crvenoj boji. Trećom generacijom TAG Heuer Connected, marka je učvrstila svoj pole position u kategoriji luksuznih pametnih satova. Proizveden u najfinijoj tradiciji izrade satova, sadrži jedinstvenu kombinaciju elegancije – korištenjem najkvalitetnijih materijala i sofisticiranih završnih obloga – i vrhunsku digitalnu tehnologiju koja nudi personaliziranu podršku usmjerenu na izvedbu.

SBG8A13.EB0238 STILLLIFE 2 16 9

Svestrani TAG Heuer Connected nudi niz povezanih usluga putem Googleovog Wear OS-a i aplikacije TAG Heuer Sport. Ova aplikacija pruža detaljne povratne informacije o učinku nositelja u raznim aktivnostima, uključujući trčanje, plivanje, biciklizam, hodanje i fizičku spremnost. Golferima će se svidjeti poboljšana strategije igre, dodana u aplikaciju TAG Heuer Golf. Nova wellness funkcija omogućuje korisnicima da ostanu u formi i pruža povratne informacije o promjenama u njihovim biometrijskim podacima tijekom svakodnevnog vježbanja.

SBG8A13.EB0238 LIFESTYLE JAUNE 2 1 1

 

TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition

Referenca: SBG8A13.EB0238

Digitalni sadržaj: TAG Heuer Connected; animirani prikaz sata;  Sučelje TAG Heuer x Super Mario (ekskluzivno za ograničeno izdanje)

Fizičke karakteristike: Promjer 45 mm; Debljina: 13,5 mm; Otporan na vodu do 5 ATM; Baterija od 430 mAh, traje cijeli dan

Baterija: traje cijeli dan u normalnim uvjetima korištenja (20 sati uz 1 sat aktivnosti), 6 sati za sportsku upotrebu (GPS, pulsi glazba); Vrijeme punjenja: potpuno punjenje za 1 sat i 30 minuta na temperaturama između 15 i 45 Celzijevih stupnjeva

Senzori: Monitor pulsa, kompas, akcelerometar, mjerni podaci i snimanje aktivnosti

(Točnost podataka: ovo nije medicinski uređaj i ne smije se koristiti za dijagnozu, liječenje, liječenje ili sprečavanje bilo koje bolesti)

Kućište: čelično; poseban natpis “TAG Heuer x Super Mario Limited Edition”; Super Mario crveni lak; M simbol na kruni

Remen: Sustav brze promjene; Crna koža na crvenoj gumi i dodatna perforirana gumena traka u Super Mario crvenoj boji; Čelična sklopiva kopča s ugraviranim M-simbolom