Tri nova modernizirana Swatch modela

Novi modeli N-Igma Navy (GN727), N-Igma White (GW717) i Keep Turning (SUOB732) već na prvi pogled izgledaju kao Swatch satovi koji idu u korak s modernim vremenom

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Swatch

Swatch ne odustaje od svoje poslovne politike da svako malo osvježi svoje linije proizvoda i predstavi nove modele. Ponekad ih je u tome i teško pratiti, no u tome i je njihova najveća draž. S njima ste barem uvijek na čistu; znate da će stalno isprobati nešto novo i da će svatko u njihovoj ponudi moći pronaći nešto za sebe.

Swatch Day Date N-Igma Navy ref. GN727
Swatch Day Date N-Igma Navy ref. GN727

Novi modeli N-Igma Navy (GN727), N-Igma White (GW717) i Keep Turning (SUOB732) već na prvi pogled izgledaju kao Swatch satovi koji idu u korak s modernim vremenom. Pomični kotačići na kojima su prikazani dani u mjesecu i dani u tjednu prikazani su u kontrastnim bojama, ali to nimalo ne utječe na čitljivost informacija. Brojčanik je “laserski izrezan”, a vanjski dio je sa središtem povezan s tri tanke trake u obliku znaka za mir.

Swatch Day Date 3
Swatch Day Date N-Igma White ref. GW717

Modeli N-Igma Navy i N-Igma White uklopljeni su u Swatcheva kućišta srednje veličine od 34 mm, dok crni Keep Turning ima promjer 41 mm. Svi su modeli upakirani u plastična kućišta, remeni su im silikonski i rade na kvarcni mehanizam. Ovo su zabavni šareni satovi koji nude puno oku ugodnog dizajna za nevelik novac, a više o ponudi Swatch modela provjerite na stranicama Watch Centra, satovi.com.

Swatch Day Date Keep Turning ref. SUOB732
Swatch Day Date Keep Turning ref. SUOB732
Kategorije: Brandovi, Noviteti, Swatch
Oznake: ,

Facebook

Društvene mreže