TW Steel ACE DIVER – vrhunski i dostupni ronilački satovi

Tekst: Zoran Supina/Promo
Fotografije: TW Steel

TW Steel se najnovijom ACE Diver kolekcijom upustio u vode profesionalnih ronilačkih satova jer ovi su modeli sposobni zaroniti do 300 m dubine

TW Steel je nizozemska urarska tvrtka najpoznatija po velikim, ali elegantnim muškim satovima. Tvrtka sa sjedištem u Amsterdamu postoji od 2005. te je od početka svoju ponudu temeljila na atraktivnim i široko pristupačnim modelima satova. Najnovija pak ponuda za TW Steel znači jedan korak više jer ulaze u novi segment predstavljanjem svog prvog vrhunskog ronilačkog sata u potpuno novoj kolekciji ACE Diver.

TW Steel Ace Diver
TW Steel modele Ace Diver ACE402 te ACE400 pronašli smo i u ponudi satovi.com

Ace Diver kolekciju čini pet modela izgrađenih na osnovi čeličnog kućišta promjera 44 mm, a razlikuju se po detaljima obrade i upotrebljenim bojama. Kućišta tako mogu biti mat ili polirana do visokog sjaja, a lice sata plavo ili crno. Kronografski mehanizam je švicarski, kvarcni uz mogućnost mjerenja 1/10 sekunde i uz bateriju dostatnu za 54 mjeseci rada.

TW Steel Ace Diver Collection 5
TW Steel se najnovijom ACE Diver kolekcijom upustio u vode profesionalnih ronilačkih satova jer ovi su modeli sposobni zaroniti do 300 m dubine

Konstrukcija kućišta rezultirala je impresivnom vodonepropusnošću od 300 m što je u rangu s brojnim profesionalnim modelima. Staklo je safirno s antireflektirajućim premazom, a indeksi i kazaljke ispunjeni Super-Luminova ispunom. Kućište je u kombinaciji s gumenim narukvicama opremljenim kopčom U oblika. TW Steel Ace Diver modeli dolaze u limitiranim edicijama od po 1.000 komada, a dostupni su i na stranicama Watch Centra, satovi.com.

ACE DIVER 2
TW Steel Ace Diver modeli dolaze u limitiranim edicijama od po 1.000 komada
Kategorije: Brandovi, Noviteti, TW Steel