TW STEEL ZA MOMČAD RED BULL HOLDEN RACING

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: TW Steel

TW Steel je predstavio nove modele nastale u partnerstvu s Red Bull Holden Racing momčadi

Partnerstva u svijetu satova i trkaćih momčadi nisu nepoznanica, a jedno od poznatijih je i ono između proizvođača satova TW Steela i trkače momčadi  Red Bull Holden Racing. Radi se o ekipi koja je u svijetu auto utrka prisutna od 2003. a ubilježila je već šest pobjeda u Bathurstu, osam vozačkih prvenstava, osam momčadskih prvenstava, preko 150 pobjeda u utrkama te više od 300 postolja.

tw steel Redbull 2019 biography 2 4
Partnerstvo od 2003. koje je rezultiralo brojnim uspjesima do danas

TW Steel je službeni urarski partner i mjeritelj vremena ovoj proslavljenoj momčadi, a za ovu je godinu predstavio dva modela iz kolekcije TW Steel Red Bull Holden Racing Team editions.

RED BULL HOLDEN RACING TEAM TW998

Sportski kronograf u atraktivnoj bijelo plavoj kombinaciji krije se iza reference TW998. Radi se o modelu Red Bull Holden Racing Team Bathurst Edition opremljenog provjerenim Miyota 6S21 kronografskim mehanizmom smještenim u kućište od nehrđajućeg čelika promjera 46 mm.

 

tw steel Redbull 2019 header 4
TW Steel Red Bull Holden Racing Team Bathurst Edition TW998

Atraktivno lice sata karakteriziraju plavi podbrojčanici s crvenim porubom te crvena kazaljke sekundi. Sportskom štihu doprinosi i plavi kožni remen prošiven bijelim koncem i podstavljen tekstilom vidljivim na perforacijama. Atraktivna kombinacija vodootporna do 100 m. Posebnu seriju označuju i potpisi na bijelom brojčaniku. Na luneti je ugravirana tahimetarska skala preko koje lako određujemo brzinu mjerenjem prolaska udaljenosti od jednog kilometra. Staklo je od safirnog kristala otporno na grebanje i premazano antireflektirajućim premazom. Sa stražnje strane na poklopcu kućišta utisnut je Red Bull Holden Racing Team logo.

tw steel Redbull 2018 lg

RED BULL HOLDEN RACING TEAM TW980

Drugi u nizu je dominantno plavi model većeg promjera, 48 mm u nehrđajućem čeliku 316L. Lunata je presvučena plavim PVD-om. Remen je također kožni plavi prošiven bijelim koncem, perforiran i podstavljen tekstilom. Kod njega su podbrojčanici su bijeli, a kazaljke sekundi i kronografa crvene bez dodatnog poruba.

tw steel tw980
TW Steel Red Bull Holden Racing Team TW980

Sat je vodonepropustan do 100 m, a sa stražnje strane propoznatljiv po plavom poklopcu kućišta i Red Bull Holden logu.

Detaljnije o TW Steel ponudi možete saznati na satovi.com

 

TW STEEL RED BULL HOLDEN RACING TEAM TW998

Kućište: nehrđajući čelik 316L

Promjer kućišta: 46 mm

Mehanizam: kronograf Miyota 6S21

Remen: kožni, plavi, tekstilna podstava, perforirani

Staklo: safirni kristal presvučen antireflektirajučim premazom

Vodonepropusnost: 100 m

Bathurst Special Edition

Kategorije: Noviteti
Oznake: