Victorinox Fieldforce GMT – Robustan, elegantan i švicarski precizan

Tekst: Mladen Smrekar
Fotografije: Victorinox

Victorinox, poznat po tradiciji, kvaliteti i inovativnom dizajnu, predstavlja dva nova modela s GMT funkcijom koja nudi mogućnost praćenja druge vremenske zone

Novi FieldForce GMT satovi slijede tradiciju tvrtke: na brojčaniku se ističe bijeli križ na crvenom štitu sa švicarskog grba i zastave, kazaljke koje izgledaju poput elemenata švicarskog noža, s jarko crvenom koja označava sekunde… Podebljani brojevi i kazaljke premazane SuperLuminovom jamče savršenu čitljivost i danju i noću, a novi okvir svemu daje sportski štih.

victorinox 1 min
FieldForce je upravo toliko izdržljiv i funkcionalan koliko sugerira njegovo ime nadahnuto vojskom

Novi brojčanik nudi i GMT (Greenwich Mean Time) funkciju koja omogućuje trenutnu čitljivost druge vremenske zone i brzu usporedbu kućnog i lokalnog vremena. Bilo da trčite s jednog poslovnog sastanka na drugi ili vodite psa u šetnju, novi FieldForce GMT uvijek je pouzdan pratilac. Novi modeli dostupni su s crnim brojčanikom i crnim kožnim remenom ili s plavim brojčanikom i narukvicom od nehrđajućeg čelika.

victorinox 5 min

Kvaliteta je prisutna u svim detaljima, od zaštićene krune, preko safirnog stakla, do vodootpornosti do 100 metara. Kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika istovremeno je i robusno i modernog izgleda. Sat i njegovi dijelovi prošli su više od 100 testova homologacije kako bi dobili Victorinox pečat kvalitete. Petogodišnje jamstvo na sat izrađen u Švicarskoj, dovoljan su jamac kvalitete iza koje stoji tradicija Victorinoxa.

victorinox 4 min

Kompletnu ponudu Victorinox satova provjerite na stranicama eleganza.hr.

Kategorije: Brandovi, Noviteti, Victorinox
Oznake: