Watch Centar otvorio pop up store u Samoboru

Tekst: Dora Kaloci
Fotografije: Igor Sertić

Na kultnom Samoborskom fašniku, već 194. po redu, velika atrakcija bit će i pop up trgovina u kojoj od danas do 23. veljače sponzor fašnika Watch centar nudi veliki izbor modnih satova i nakita uz odličan prigodni popust od 25 posto

Najveći domaći uvoznik i distributer modnih satova Watch Centar upravo je u Samoboru otvorio svoj “karnevalski” pop up store. Svim Samoborcima i njihovim gostima Watch centar u toj svojoj veseloj urarskoj kućici ponudit će bogat izbor satova renomiranih modnih brandova Guess, Nautica, Rosefield, Swatch i Torii te nakita iz asortimana tvrtki Guess, Brosway Chakra i Rosefield, i to sve uz sjajnih fašničkih 25 posto popusta!

Watch centar pop up store na Samoborskom fašniku

Najurarskiji fašnički štand nadaleko poznatih poklada stoga itekako vrijedi posjetiti, a lako ćete ga pronaći na gradskoj šetnici uz Trg Matice Hrvatske, gdje će do kraja fašnika kroz tjedan raditi u popodnevnim satima, a u petak, subotu i nedjelju cijeli dan. Idealno je to mjesto za kupnju poklona, ali i mjesto na kojem uz atraktivni popust možete cijelu obitelj od glave do pete maskirati, recimo, i u – Swatch!