Za dječje veselje: Flik Flak ima i prigodne Frozen satove

Tekst: Dora Kaloci
Fotografije: Flik Flak

U hrvatskim kinima upravo se prikazuje drugi nastavak Disneyevog hit crtića Snježno kraljevstvo, a mi smo u domaćim urarskim buticima otkrili da popularni dječji brand Flik Flak može biti čak i “zaleđen”…

Da, shvatili ste, portal Tilia Speculum zanimaju svi satovi, pa tako i dječji. Pomno pratimo stoga i njih, pa smo u doba prikazivanja Disneyjevog dugometražnog crtanog filma Snježno kraljevstvo II (Frozen II) u Watch centru provjerili što se u nas nudi na tu temu. I pronašli dva dječja Swiss Made kvarcna sata, jedan lansiran lani, a jedan 2016. godine. A “zaleđene” dječje urarske zvijezde inspirirane Disneyjevim hitom su:

Flik Flak Disney Frozen Elsa & Anna, referenca ZFLNP027

ff 1 ZFLNP027

Efektni šareni sat za djevojčice s tirkiznim plastičnim kućištem promjera 31,85 milimetara, bijelim analognim brojčanikom ukrašenim sa 12 kristala i zaštićen prozirnom plastikom (a ne staklom) te platnenim remenom na kojem su isprintani likovi glavnih junakinja crtanog serijala Snježno kraljevstvo – sestre Elsa i Anna u društvu snjegovića Olafa. Sat pokreće švicarski kvarcni ETA kalibar, ima dvogodišnju garanciju,  a u Hrvatskoj stoji 349 kuna.

ff frozen elsa anna

Flik Flak Disney Frozen Elsa & Olaf, referenca ZFLNP023

ff 2 ZFLNP023

Još jedan atraktivni sat za djevojčice – kućište mu je također plastično s promjerom od 31,85 milimetara, i to plave boje, brojčanikom je bijeli analogni sa 12 kristala te zaštićen prozirnom plastikom, a šareni platneni remen krase likovi iz Frozena – ovaj put princeza Elsa i snjegović Olaf. I taj sat pogoni kvarcni ETA mehanizam. ima dvogodišnju garanciju,  a i cijena u domaćim dućanima mu je također ista kao i drugom Frozen satu – 349 kuna.

Oba sata u ponajboljoj su Flik Flak tradiciji vrlo otporna na trzaje i udarce, vodootpornost im je deklarirana do 30 metara dubine, pa se djeca s njima mogu i tuširati i plivati. Štoviše, ako se remen sata jako zaprlja, cijeli sat se komotno može staviti u čarapu i potom u strojnoj perilici rublja oprati u programu u kojem temperatura ne prelazi 40 stupnjeva Celzijusa.

ff disney frozen elsa anna

A što sve još Flik Flak osim Frozen satova nudi u nas, možete provjeriti u Watch Centar buticima te u njihovom online dućanu na stranici s Flik Flak ponudom