Invicta Pro Diver – atraktivna i povoljna ronilačka kolekcija

Ljeto je gotovo, no prilika je to za nabavku odličnog ronilačkog sata iz Invicte po atraktivnoj akcijskoj cijeni

Tekst: Promo Fotografije: Invicta

Od osnutka Invicte prije više od jednog stoljeća do danas, inovativna izvrsnost bila je srž svake ere i svake kolekcije tijekom povijesti ove tvrtke. Invicta satovi prisutni su na tržištu od 1837., a u Hrvatskoj su dostupni preko ovlaštenog zastupnika Watch Centra pa ih se može pronaći i na stranicama satovi.com.

invicta 30414 pro diver auto 47mm erkek kol saati kc7174641 1 b7d6efdbcc434b87ac7a2189f597526b
Invicta Pro Diver ref. 30414

Znani kao “gospodari kompliciranih kućišta”, u Invicti su pomno umijeće konstruiranja predmeta podignuli na visoku razinu. Ovi su satovi uzoran primjer svestranosti, a kolekcije iznenađuju raznovrsnošću. Nama je za oko zapela kolekcija Pro Diver ronilačkih satova koji su trenutno na vrlo atraktivnom akcijskom popustu.

invicta pro diver
Invicta Pro Diver opremljena je pouzdanim automatskim mehanizmom iz Japana koji potpisuje Seiko

Invicta Pro Diver odličan je ronilački sat čiji je automatski mehanizam smješten u robusno čelično kućište promjera 47 mm. Radi se o provjerenom mehanizmu koji isporučuje japanski Seiko, a od vode je siguran do dubine od 200 m. Lice sata je crne podloge, datum na tri sata, a luneta rotirajuća s klasičnom ronilačkom minutnom skalom. Radi bolje zaštite kruna sata je smještena na 4 sata što doprinosi posebnosti Pro Divera.

Invicta Pro Diver ref. 30417
Invicta Pro Diver ref. 30417

Satovi dolaze na čeličnoj narukvici s pet linkova, a osim klasične čelične izvedbe u ponudi je i dvobojna s pozlatom. Safirno staklo ima istaknuto povećalo smješteno iznad okvira datuma kako bi se isti lakše očitao. Uzme li se u obzir provjereni automatski mehanizam, vodonepropusnost do 200 m te kvaliteta izvedbe, akcijska cijena od 2.519,60 kn prava je prilika. Detaljnije na satovi.com

Kategorije: Noviteti, Brandovi, Invicta
Oznake: ,

Facebook

Društvene mreže