O nama

Satovi, nakit & lijepe stvari…
Najdetaljniji specijalizirani web portal u regiji!

Najljepše je kada se spoje posao i strast. Satovi nas fasciniraju od djetinjstva, a posljednjih desetak godina s urarstvom smo i poslovno povezani. Promoviramo ga kroz različite medije: tv emisije, magazine, editorijale te na webu.

Ovaj je portal posvećen prvenstveno satovima. Želja nam je na jednom mjestu okupiti zajednicu ljubitelja satova, kolekcionara i kupaca, te svih onih koji vole i cijene estetiku, vrhunsku izradu i savršeni dizajn, te ih dodatno povezati sa svijetom mehaničkih remek djela. Bavimo se svim aspektima urarskog svijeta, predstavljamo nove modele i kolekcije, intervjuiramo kreativce, dizajnere i vizionare, zavirujemo u tajne kompliciranih mehanizama, predstavljamo vam manufakture za izradu satova i nakita, obilazimo izložbe i sajmove, kataloški evidentiramo bogatu ponudu iz svijeta urarstva.

Sadržaj ovog portala hedonistima će približiti i uzbudljive destinacije, hotele u kojima će otkriti novu dimenziju odmora, kojim se automobila do njih dovesti, vina i hranu u kojima mogu uživati… Dakako, sa satom na ruci ili u džepu.

 

Facebook

Društvene mreže