Swatch x Dragon Ball Z – sedam satova za sedam junaka

Vrijeme je da pređete na novu razinu uz kolekciju Swatch X Dragon Ball Z Goku, Cell, Frieza, Majin Buu, Gohan, Vegeta, Kame Sennin i Shenron, svi su ovdje

Tekst: Zoran Supina Fotografije: Swatch

Svi ljubitelji animea došli su na svoje. Predstavljena je nova kolekcija Swatch X Dragon Ball Z. Sedam modela i set ograničenog izdanja ponovno zamišljaju ikonske likove iz Dragon Ball Z. Čak i oni koji nisu gledali Dragon Ball Z možda znaju nešto o jednoj od najpopularnijih i najuspješnijih priča u svijetu animea koja prati Gokua i njegove prijatelje koji se bore za obrani Zemlju od zlikovaca. Swatch svoje satove smatra čuvarima uspomena i stavlja svoj šareni, razigrani i inovativni izgled na Dragon Ball Z. Postoje dvije verzije ili elementi istog lika na prednjoj i stražnjoj strani svakog sata. Imena likova su na engleskom na prednjoj gornjoj petlji, na japanskom na poleđini, a logo Dragon Ball Z na donjoj petlji, pokazujući razinu detalja i strasti koja je uložena u ovu suradnju.

GOKU

GOKU

je srce i duša serije Dragon Ball Z. Kao jedan od posljednjih Saiyana, on je glavni branitelj Zemlje od međugalaktičkih prijetnji. Živo narančasti i crni sat Big Bold inspiriran je Gokuovim odjevnim kombinacijama. Brojčanik ima japanski simbol za Gokuovo ime koji se pojavljuje na njegovom dogiju, dok stražnji remen ima Kintoun, tajanstveni nimbus oblak.

CELL

CELL

je umjetni oblik života koji je stvorio dr. Gelo, bivši znanstvenik Red Ribbon vojske, kako bi se osvetio Gokuu. Svijetlo zeleni i crni sat Big Bold odražava bit Cella. Ružičaste točkice na kazaljkama odražavaju boju njegovih očiju, žuta kruna predstavlja crte lica, a donja strana remena sata prikazuje njegov smrtonosni crni i tamnonarančasti rep.

FRIEZA min

FRIEZA

je najpoznatiji negativac u seriji koji se upušta u borbu s Gokuom i njegovim prijateljima u kojoj se Goku pretvara u Super Saiyana. Na satu Gent prikazana su dva oblika Frieze, bijela i ljubičasta na prednjoj strani sata i ružičasto obrubljeni detalji s donje strane koji su nadahnuti kožom zlikovca, dok crvene točkice podsjećaju na njegove oči.

MAJIN BUU

MAJIN BUU

je zlikovac s mnogo vještina, uključujući sposobnost da od svog protivnika napravi kolačić i apsorbira njihove moći. Sat Buu Gent ima crno ‘M’ na žutom brojčaniku, inspiriran zlatnim remenom Majin Buu. Ljubičasta i ružičasta donja strana sata prikazuje veći oblik Buuovog ogrtača i trbuha.

GOHAN

GOHAN

je Gokuov sin. On je prvi Saiyan-ljudski hibrid, rođen na Zemlji, koji postiže Super Saiyan oblik u mladoj dobi. Sat New Gent ima Kamehameha dizajn energetske munje i ‘KA-ME-HA-ME-HAAAA’ ispisano na staklenom brojčaniku. Prednji remen ima istu zakrpu koju je Gohanu dao njegov trener Piccolo, dok naličje ima elemente njegove odjeće iz djetinjstva.

vegeta

VEGETA

je princ pale rase Saiyan koji počinje okrutno i zlo, a zatim dobiva dobro srce nakon borbe s Gokuom. Sat New Gent bilježi Vegatino prvo pojavljivanje i točan trenutak kada je shvatio da je Gokuova razina snage na njegovom Scouteru veća od 9000, s prikazom Gokuove siluete na bijelom brojčaniku. Crno-bijeli ispis na crvenom staklu predstavlja Scouter Lens koji koristi, a stražnja strana sata prikazuje njegov oblik Velikog majmuna.

KAMESENNIN

KAMESENNIN

je majstor borilačkih vještina, izumitelj zloglasne tehnike Kamehameha, a često i sa svojom družicom morskom kornjačom koja govori. Brojčanik sata New Gent inspiriran je njegovim dobro poznatim sunčanim naočalama, a stražnja strana inspirirana je njegovom Aloha košuljom.

Shenron X Swatch

SHENRON

je božanski zmaj koji ispunjava svaku želju nakon što netko skupi sedam zmajevih kugli. Sat Shenron X Swatch Big Bold utjelovljuje uzorak krljušti zelenog zmaja i donju stranu koja odražava Shenronov trbuh. Na luneti je natpis “Reci mi svoju želju” na japanskom i engleskom jeziku, dok Shenronova kandža zauzima središnje mjesto na brojčaniku i okružena je sa sedam zmajevih kugli.

Kolekcija Swatch X Dragon Ball Z dostupna je u Swatch trgovinama i online na stranicama Watch Centra.

Facebook

Društvene mreže