Alexander Shorokhoff “Wintergenta” za godišnjicu sajma Inhorgenta

Obljetnica jedinstvenosti! Alexander Shorokhoff odaje počast sajmu Inhorgenta jubilarnim modelom Wintergenta

Tekst: Andrej Brezovački Fotografije: Alexander Shorokhoff

Na sajmu Inhorgenta 2024, kao i uvijek, valja se pripremiti za vrhunac u manufakturi satova Alexander Shorokhoff! Must-have godine, pod motom brenda “Umjetnost bez granica”, svakako će biti novi model “Wintergenta”. Ovaj izuzetan model ne samo da se ističe ekskluzivnim i zamršenim ručnim gravurama na kućištu od pravog srebra, već služi i kao posveta 50. godišnjici sajma Inhorgenta. Zahvaljujući dijamantnoj prašini na brojčaniku, primijenjenoj u inovativnom postupku za stvaranje svjetlucavog dijamantnog snježnog pokrivača, i nekonvencionalnom dizajnu listova, ovaj model predstavlja izgled koji doista poštuje godišnjicu u svakom pogledu.

Wintergenta sWinkel
Alexander Shorokhoff “Wintergenta”, ograničena edicija od svega 50 primjeraka

“Wintergenta” nije samo izvrstan komad nakita; to je umjetnost! Ručno gravirani i ukrašeni rotor automatskog mehanizma savršeno nadopunjuje ručno gravirano kućište od srebra 925, veličine 39 milimetara. Dvostrano safirno staklo naglašava visoke standarde proizvodnje satova Alexander Shorokhoff. Automatski kalibar G100-La Joux-Perret ima 24 rubina te rezervu snage od 68 sati. Osnovne funkcije nadopunjene su datumom. Remen je od plave kože raže s graviranom kopčom od nehrđajućeg čelika.

Wintergenta (10)
Alexander Shorokhoff “Wintergenta” ima ručno gravirano kućište od srebra 925, promjera 39 milimetara

Ukupan rezultat je na kraju nježan i ženstven sat koji osvaja svojim izuzetnim i inovativnim dizajnom. Ograničenje na samo 50 primjeraka, u skladu s obljetnicom Inhorgente, dodaje dodatni sloj ekskluzivnosti modelu Alexandera Shorokhoffa “Wintergenta” koji u prodaju stiže po cijeni od 4.850 EUR.

Wintergenta (15)
Remen Wintergente prava je egzotika, plava koža raže s graviranom kopčom od nehrđajućeg čelika

Facebook

Društvene mreže