BREIL MAGNETICA SISTEM

Magnetica sistem omogućava konstantne transformacije vašeg nakita koji se tako mijenja po vašim željama i raspoloženjima

Tekst: Press Fotografije: Breil

Breilova Magnetica Sistem je kolekcija nakita s genom za promjenu, koji se transformira i može uvijek biti drukčiji u svakom trenutku dana. Zahvaljujući svojim elementima i magnetskim kopčama, nakit Breil Magnetica Sistem se mijenja zajedno s vama, da uvijek bude različit, u svakom trenutku dana, svaki put kada se mijenjate i vi. Na toliko načina se može nositi, višestruke kombinacije eksperimentiranja brzim i jednostavnim pokretom, svaki put kad poželite.

TJ3382 1

OD LANČIĆA DO NARUKVICE. DOVOLJAN JE KLIK

Zahvaljujući magnetskim kopčama možete dodati svom nakitu nove elemente, miješajući razne stilove, kreirajući nešto novo. Dovoljan je jednostavan klik i možete mijenjati način nošenja zavisno o odjeći, prilici ili raspoloženju, da budete savršeni u svakoj prilici.

TJ2981 3

Kako bi zajamčio kvalitetu svojih kreacija, Breil koristi prirodne bisere i kamenje. Biseri koji se koriste su riječni biseri iz Azije. Bilo kakve promjene u boji ili nepravilnosti na površini su prirodne karakteristike koje svjedoče autentičnosti komada nakita

TJ3299 1

KREIRAJ SVOJ NAKIT IZABERI, KOMBINIRAJ I DODAJ ELEMENTE KAD GOD ŽELIŠ.

Breil je nakit koji sadrži tajnu i mijenja se. Krije iznenađenje i prikazuje različite karaktere koje svaka žena krije u sebi. Tražite nakit koji može biti ogrlica i narukvica, kratka ili duga, želite mijenjati boje svoga nakita, prilagoditi ga raspoloženju? Breil – čelični nakit senzualnih linija i stila koji odskače zahvaljujući svojoj kvaliteti, inovativnosti i jedinstvenom dizajnu.

TJ3369 1

DOVOLJAN JE KLIK. UVIJEK NOVI STIL JER NIKAD NISI ISTA KAO JUČER

Ne zaboravite da Breil Magnetica Sistem nije antistres predmet i stoga treba njime pažljivo rukovati. Preporučuje se da se ne uvija i ne savija. Savjetuje se da se elementi odvajaju obuhvaćajući ih u području blizu magneta, bez pretjerane sile kako bi se izbjegao lom. Pri tome valja napomenuti da magneti u kopčama mogu ometati rad elektromagnetskih uređaja. Cijelu kolekciju Breil satova i nakita pregledajte na Dicta stranicama.

Kategorije: Lifestyle, Brandovi, Breil

Facebook

Društvene mreže