PANERAI LUMINOR LUNA ROSSA PAM01342

Panerai Luminor Luna Rossa PAM01342 model je ograničene serije nježnog lica povezanog s Luna Rossa ekipom, pobjednicima PradaCupa

Tekst: Zoran Supina Fotografije: Officine Panerai

Panerai je partner tima Luna Rossa, pobjednika Prada Cupa tijekom posljednjeg natjecanja za America’s Cup i među najboljim je jedriličarskim klubovima u svijetu. Sa zajedničkim afinitetom prema pomorskom svijetu i ponosnom talijanskom nasljeđu, Panerai i Team Luna Rossa su partneri od 2017., s tim da Panerai daje podršku timu i uzima inspiraciju iz tehnologije jedrenja Luna Rossa za stvaranje satova koji predstavljaju primjer sportskog duha jahtaškog svemira.

Panerai Luminor Luna Rossa PAM01342 3
Panerai Luminor Luna Rossa PAM01342 dolazi u ograničenoj ediciji od 1500 primjeraka

Kako bi se poklopio s početkom utrke za sljedeći America’s Cup, koji će se održati u Barceloni 2024., i obnovom njihovog partnerstva, Luminor Luna Rossa debitira u novom izgledu. Posebna edicija od 1500 primjeraka Luminor Luna Rossa modela pokazuje ohrabrujuće svjež karakter, nudeći modernu interpretaciju nautičkog stila; neočekivana paleta bijele, sive i crvene temelj je za svestrani i skromni sat.

Panerai Luminor Luna Rossa PAM01342 003

Njegovo čelično kućište od 44 mm ima poliranu završnu obradu, u kontrastu s brušenom zaštitnom krunicom, dok siva Super-LumiNova koja svijetli zeleno i crvena mala sekundna kazaljka ističe mat bijeli brojčanik personaliziran Luna Rossa logom. Kalibar P.6000 pokreće Luminor Luna Rossa. Radi se o mehanizmu na ručno navijanje koji ima trodnevnu rezervu snage.

Panerai Luminor Luna Rossa PAM01342 1 compress

Otporan na vodu do 100 metara, Luminor Luna Rossa uključuje dva remena: sivi dvomaterijalni remen s crvenom prugom na kojoj se nalazi logo tima i drugi od crne gume, zajedno s čeličnom kopčom.

imgonline com ua twotoone 6QcaLTSa5eO

Facebook

Društvene mreže