Proširena kolekcija Citizena Series 8 890

Citizen predstavlja dva nova modela iz kolekcije mehaničkih satova Series 8 koji kombiniraju praktičnost i funkcionalnost s modernim i sportskim dizajnom. Novi 890 modeli otporni su na magnetna polja i vodonepropusni do 200 metara

Tekst: Press Fotografije: Citizen

Sa svojim modernim, dinamičnim dizajnom, satovi Series 8 odgovaraju bilo kojoj prilici, od poslovnih sastanaka do slobodnog vremena. Ovi mehanički satovi pružaju niz praktičnih značajki i vrhunsku udobnost na ruci. Dva nova mehanička modela 890 kombiniraju privlačan dizajn i vrhunsku funkcionalnst.

CITIZEN Series 8 890 Mechanical NB6060-58L
CITIZEN Series 8 890 Mechanical NB6060-58L

Novi mehanički modeli 890 otporni su na magnetna polja kao i na vodu do 20 bara (200 m). Ova kombinacija funkcionalnosti s elegantnim, sportskim dizajnom čini ih savršenim partnerima za sportski stil života. Kućišta su trodijelne konstrukcije s elegantnom osmerokutnom lunetom za privlačan izgled. Svako kućište ima i polirane i brušene dijelove zajedno s čistim, ravnim linijama koje su zaštitni znak kolekcije Series 8.

Bakreno ružičasti uzorak brojčanika ispiriran oblacima trešnjinih cvjetova

Deblji dizajn dvosmjernog unutarnjeg okvira daje satovima još sportskiji izgled. Brojčanik ima isti karirani uzorak koji se vidi na popularnom mehaničkom modelu 880 predstavljenom 2023, s uzorkom koji je napravljen isključivo za satove Series 8. Ovaj upečatljivi uzorak malo je promijenjen kako bi stvorio još odvažniji izgled.

CITIZEN Series 8 890 Mechanical ref. NB6069-53H gornji model te NB6060-58L plavo lice brojčanika
CITIZEN Series 8 890 Mechanical ref. NB6069-53H gornji model te NB6060-58L plavo lice brojčanika

Ovi novi modeli mogu neprimjetno prelaziti iz poslovnih prilika u sportske i zabavane aktivnosti na vodi, prilagođavajući se aktivnom životnim stilu nositelja. Prozirana stražnja strana kućišta otkriva mehanizam, koji je također i anti-magnetni kako bi se održala točnost sata smanjujući učinke magnetnih polja koje proizvode pametni telefoni i tableti našeg digitalnog društva. Specifikacije uključuju i prosječnu dnevnu točnosti od -10 do +20 sekundi i energiju snage od oko 42 sata.

Citizen 8 890
Brojčanik s tradicionalnim japanskim kariranim uzorkom inspiriran je noćnom panoramom Tokija

Vodootpornost do 20 bara (200 m) čini ove modele savršenim za sportove na vodi uključujući plivanje, jedrenje i ribarenje. Kućište ima elegantnu osmerokutnu lunetu, te polirane i brušene dijelove, zajedno s čistim, ravnim linijama koje su zaštitni znak kolekcije Series 8. Deblji dizajn dvosmjernog unutarnjeg okvira daje satovima još sportskiji izgled

Dizajn brojčanika, također prisutan na modelu 880 predstavljenom 2023, inspiriran je noćnom panoramom Tokija s bezbrojnim neboderima s različitim veličinama četvrtastih prozora i tako je nastala moderna varijanta tradicionalnog japanskog kariranog uzorka. Ovaj se uzorak dugo koristio u Japanu kao simbol blagostanja a nova verzija ovog uzorka na brojčaniku, koja se koristi isključivo za Series 8, sada je odvažnija i jasnija.

CITIZEN Series 8 890 Mechanical Limited edition, ref. NB6066-51W
CITIZEN Series 8 890 Mechanical Limited edition, ref. NB6066-51W

Mehanizam je anti-magnetni kako bi se održala točnost sata smanjujući učinke magnetnih polja koje proizvode pametni telefoni i tableti. Specifikacije uključuju i prosječnu dnevnu točnosti od -10 do +20 sekundi i energiju snage od oko 42 sata. Novi limitirani model Series 8 890, inspiriran je oblacima trešnjinih cvjetova (fenomen koji stvaraju stabla trešanja koja kao da se transformiraju u pahuljaste ružičaste oblake kada su u punom cvatu). Dizajn brojčanika ovog jedinstvenog limitiranog modela prestavlja geometrijsku interpretaciju trešnjinih cvjetova. Bakreno ružičasta boja brojčanika pruža moderan, sofisticiran izgled u skladu s vizualnim identitetom Series 8.

Kompletnu ponudu Citizen satova provjerite na Dicta stranicama.

Facebook

Društvene mreže