Velcro remeni za osvježeni Speedmaster Moonwatch

Speedmaster Moonwatch odsad možete osvježiti novim Velcro remenima koji su posvećeni suradnji s američkom svemirskom agencijom poznatijom kao NASA

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Omega

Novu kolekciju Omeginih satova prate i novi remeni koji slave dugogodišnju suradnju švicarskog proizvođača satova i američke svemirske agencije NASA. Sva tri remena široka su 20 mm i dolaze uz primjereni sat, Omegin certificirani Master Chronometer Moonwatch.

omega Speedmaster Moonwatch Velcro Strap

Omegin Speedmaster važan je dio svemirskog kompleta. Astronauti nikada ne bi nosili metalne narukvice tijekom šetnje svemirom. Svemirska odijela glomazna su i teška, a Velcro je s druge strane dovoljno svestran da se može prilagoditi svim uvjetima. Velcro remen je dostupan u tri boje: crnoj, bijeloj i srebrnoj. Crna boja predstavlja tamu svemira i stvarne remene koji se nose na mjesečevoj površini, a uz to se najbolje sljubljuje s brojčanikom Moonwatcha.

Speedmaster Moonwatch Velcro Strap 2

Bijela boja odaje počast svemirskim odijelima iz doba Appola, a srebrna odijelima koja su astronauti nosili u još starijim misijama Gemini i Mercury. Velcro remeni savršeno odgovaraju Moonwatchu, ali ih se može upariti s bilo kojim satom. Udobni su i prilagodljivi tako da odgovaraju svakom zglobu u svakoj prilici.

Speedmaster Moonwatch Velcro Strap 3

Facebook

Društvene mreže