Swatch Big Bold Planets – Nove boje svemirske kolekcije

Dojadio vam je crno-bijeli pogled na svijet? Sad je pravo vrijeme da svoj život obogatite satovima iz Swatchove Big Bold serije vedrih i jarkih boja

Tekst: Mladen Smrekar Fotografije: Swatch

Swatch je u Big Bold seriju svojih satova ugradio četiri nove boje i tako dobio novu kolekciju Planets Collection. Ova kolekcija sadrži poznate Big Bold satove promjera 47 mm u različitim bojama, ali i s novim, izmjenjivim remenčićima.

Square 4x4 17
Razigrani satovi imaju i jednako vesela imena: Come in Peace je zeleni, Touchdown je ljubičasti, Oops! narančasti, a Second Home je plave boje

Svaki sat isporučuje se s remenom pričvršćenim na sat uz koji se dobiva i remenom iznenađenja. Njihove je izmjena brza i jednostavna zahvaljujući alatu koji se isporučuje s kupljenim satom.

Touchdown (SB01B126)

SB01B126 li3 ec001 1
SWATCH BIG BOLD PLANETS TOUCHDOWN

U Swatchu vjeruju da je ljubičasta boja kreativnosti, misterije i magije. Ružičasti mehanizam vidljiv je kroz prozirni brojčanik, ukrašen ružičastim arapskim indeksima i crnim kazaljkama. Brojčanik je okružen crno-ružičastim okvirom, a kruna se pak nalazi na crnom plastičnom kućištu. Ovaj ljubičasti model dolazi na crnom i ljubičastom silikonskom remenu.

Second Home (SB01N101)

SB01N101 li3 ec001 1
SWATCH BIG BOLD PLANETS SECOND HOME

Second Home prikazuje odvažnu, potpuno plavu shemu boja. Boja je posebno odabrana kako bi nas podsjetila na ljepote Zemlje i njezinih vodenih prostranstava. Ovaj sat ima plavi skeleton brojčanik koji otkriva njegov mehanizam koji je također u plavoj boji. Brojčanik je ukrašen slikama planeta, a brojka dva jedina je na brojčaniku. Sat ima plave kazaljke sata, minuta i sekundi te plavo plastično kućište. Kruna je postavljena na 2 sata. Ovaj sat dolazi s tamnoplavim i svijetloplavim silikonskim remenima, učvršćenima kopčom.

Come in Peace (SB01B125)

SB01B125 li3 ec001 1
SWATCH BIG BOLD PLANETS COME IN PEACE

Zelena nijansa ovog sata inspirirana je “malim zelenim” došljacima iz dalekog svemira. Svjetlozeleni mehanizam može se vidjeti kroz prozirni zeleni brojčanik. Crni indeksi spojeni su s crnim prstenom koji okružuje središte sata. Crno-bijele kazaljke minuta i sati te crni pokazivač sekundi postavljeni su u središte brojčanika. Zeleno-crni okvir okružuje brojčanik, uokviren crnim kućištem. Uz ovaj sat dolaze i svjetlucajući zeleni i crni silikonski remeni.

Oops! (SB01B127)

SB01B127 li3 ec001 1
SWATCH BIG BOLD PLANETS OOPS

Oops! je dizajniran u toploj nijansi narančaste, a iste je boje i mehanizam vidljiv kroz skeleton brojčanik. Crne kazaljke i indeksi ističu se na pozadini jarkih boja. Arapski indeksi su različitih veličina i razbacani su po brojčaniku. Narančasti okvir i crno plastično kućište uokviruju brojčanik. Ovaj sat dolazi s crnim i narančastim silikonskim remenom.

image009 1
Svaki model dolazi s dva, lako izmjenjiva remena

Satovi koštaju 1.239 kuna svaki, a više informacija o modelima možete potražiti na stranicama Watchcentra, satovi.com. 

Kategorije: Noviteti, Brandovi, Swatch
Oznake: ,

Facebook

Društvene mreže