SWATCH JE ZALJUBLJEN U SIMPSONE, POSEBNO OVOG VALENTINOVA

Prigrlite savršen dar za one koji vole Simpsone i jedni druge

Tekst: Rene Kotruljević Fotografije: Swatch

Ljubav je u zraku i Swatch nije mogao propustiti priliku stvoriti romantičan trenutak sa Simpsonima za proslavu Valentinova. Svidjet će vam se dva preslatka nova dizajna koji prikazuju članove svima omiljene obitelji. Bilo da je Valentinovo vrijeme za slavlje ljubavi vašeg života, vrijeme za objavu tajne simpatije ili vrijeme za slavljenje ljubavi prema vašoj obitelji, uz Swatch ćete pronaći dirljivu scenu koja će vam pomoći da uhvatite trenutak i izmamite osmijehe voljenoj osobi one. Ima li boljeg načina da pokažete toj posebnoj osobi do koje vam je stalo od slike jednog od najpoznatijih svjetskih bračnih parova: Homera i Marge Simpson.

swatch 3

Ljubavna priča Homera i Marge jednako je inspirativna koliko i postojana. Na SWEET EMBRACE, Swatch NEW GENT, sretni je par uhvaćen kako uživa u romantičnom trenutku koji će zasigurno potaknuti tople, mutne osjećaje i otopiti srce svakog obožavatelja.

Za one koji se nadaju privući tu posebnu osobu Kupidovom strijelom, ANGEL BART ima Barta prikazanog na savršenom GENT modelu s nacrtanim katapultom. Bartova krila također će zatreperiti srca dok vam želi pomoći da osvojite onu koju volite. Sa svojim drskim pristupom i beskrajnim šarmom, on je savršen pratilac ovog Valentinova.

swatch 4

SWEET EMBRACE i ANGEL BART savršeni su, ljupki dodaci za obožavatelje Swatcha i Simpsona i bit će dostupni u Swatch trgovinama od 18. siječnja. A, ako volite nositi ove modele na zapešću, svidjet će vam se što Swatch i Simpsoni sljedeće imaju u rukavu! Kompletnu Swatch ponudu provjerite na satovi.com

Facebook

Društvene mreže