TV epizoda koju se ne propušta

Najava iz Mido produkcije! Sezona 1, epizoda 1: ne propustite posvetu televizijskom svijetu urom Multifort TV Big Date S01E01. Nadovezujući se na svoje televizijsko podrijetlo, ovo ograničeno izdanje ističe se brojčanikom koji nas podsjeća na testne slike nanašim malim TV ekranima

Tekst: Andrej Brezovački Fotografije: Mido

TV ili sat? Retro ili moderno? Nedvojbeno pomalo od svega. Mido se posvetio detaljima pa brojčanik Multifort TV Big Date S01E01 postaje ekran, sa suptilnom i hipnotičkom igrom trodimenzionalnih, obojenih geometrijskih oblika, vještom preradom linija koje su se pojavljivale na TV ekranima tog doba. Ovi estetski kodovi, vrlo evokativni za cijelu generaciju, logičan su nastavak uspjeha Multifort TV Big Date, čije je četvrtasto “TV” kućište nadahnuto MIDO modelima iz 1973., 1980. i 2000. Izrađeno od najfinijih materijala i opremljeno odličnim mehanizmom, nova epizoda Multifort TV Big Date S01E01 modela ograničena je na 999 primjeraka

MULTIFORT TV BIG DATELIMITED EDITION S01E01 M049.526.11.081.01
MULTIFORT TV BIG DATE LIMITED EDITION S01 E01, ref. M049.526.11.081.01

Njegov izvanredni mehanizam najnovije generacije, automatik, Caliber 80, opremljen je visokotehnološkom oprugom za ravnotežu Nivachron™ za povećanu točnost. Urbani Multifort TV Big Date S01E01 jedinstven je koliko i privlačan, a serija je tek počela i sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ravni, četvrtasti brušeni okvir okružuje spektakularan brojčanik s reljefnim piramidama s četiri lica. Njihove boje i geometrijski rasporedi podsjećaju na legendarne ekrane za podešavanje televizora iz prošlih vremena. Različite veličine ovih piramida stvaraju vizualni dojam kretanja na ovom brojčaniku u stilu zaslona.

Trapezoidni indeksi na četvrt sata i točkasti indeksi na pet minuta u kontrastu su s ovim “televizijskim” licem, istaknutim crnom bojom i obrubljenim bijelom Super-LumiNova®. Ovaj luminiscentni tretman, također primijenjen na fasetirane kazaljke sati i minuta, osigurava izvrsnu čitljivost u mraku. MIDO-ov poznati BIG DATE nalazi se na vrhunskom mjestu u 12 sati. Safirno staklo s antirefleksnim tretmanom na obje strane osigurava savršen pogled bez odsjaja na ovaj jedinstveni brojčanik. MIDO je iskovao kućište i metalnu narukvicu Multifort TV Big Date S01E01 od vrlo robusnog nehrđajućeg čelika. Izmjenične satenske i polirane površine daju elegantan volumen i sjaj satu. Predstavljeno u kutiji izrađenoj po narudžbi, ovo ograničeno izdanje od 999 komada prate dva dodatna žuta i tirkizno-plava gumena remena s reljefnim motivima, umnožavajući mogućnosti i prilike za isticanje iz gomile.

Iza ekrana Multifort TV Big Date S01E01 vrijeme prolazi u ritmu Calibra 80 visokih performansi koji nudi impresivnu točnost. Prozirna stražnja strana kućišta otkriva fino ukrašene zupčanike: oscilirajući uteg ukrašen je Côtes de Genève i ugraviran MIDO logom. Njegova rezerva snage do 80 sati jamstvo je pouzdanosti, posebno s obzirom na to da je MIDO opremio mehanizam Nivachron™ oprugom za ravnotežu. Ovaj inovativni materijal posebno je otporan na magnetizam i udarce, za razinu točnosti daleko veću od standarda. Uz ugrađenu pouzdanost do najsitnijeg detalja, Multifort TV Big Date S01E01 zasigurno će izazvati senzaciju. Ograničeno kolekcionarsko izdanje, Multifort TV Big Date S01E01 donosi sav šarm analogne ere na zapešće. Upečatljiv, šareni model s retro-modernim štihom za one koji se znaju istaknuti. Cijena sata iznosi 1.550 eura.

Facebook

Društvene mreže