U Tomić & Co. ekskluzivno predstavljen THE 8 X JEFF KOONS

Od ukupno 99 proizvedenih THE 8 X JEFF KOONS jedan primjerak predstavljen je hrvatskoj javnosti u prostorima tvrtke Tomić & Co.

Tekst: Press Fotografije: BMW

Prije ljetne stanke, Tomić & Co. generalni zastupnik za BMW ekskluzivno predstavio je strogo ograničeni broj M850i ​​xDrive Gran Coupé THE 8 X JEFF KOONS. U svom ekskluzivnom i popartističkom izdanju, od samo 99 proizvedenih automobila na svijetu, kojega su zajedno kreirali poznati američki konceptualni umjetnik Jeff Koons i bavarski automobilski div BMW, predstavili su sportski i upečatljiv THE 8 X JEFF KOONS.

IMG 3599 kor small min 1

Prema riječima prisutnih novinara i poslovnih partnera, radi se o najsloženijem dizajniranom vozilu u cijeloj BMW-ovoj povijesti. Umjetnikov rad na eksterijeru ovog modela uključuje više od 200 sati prilagođenog lakiranja koji rabi 11 boja u upečatljivom pop grafičkom dizajnu, s nijansama plave boje te istaknutim žutim i srebrnim akcentima.

IMG 3650 kor small min

Izvorni BMW 850i bio je prvi model serije 8 predstavljen davne 1990. godine i slavljen je kao ostvarenje nove perspektive naprednog automobilizma, privlačan poznavateljima koji eleganciju i performanse smatraju ultimativnim spojem savršenstva.

IMG 3671 kor small min

Predstavljeni primjerak THE 8 X JEFF KOONS također nastavlja ovu tradiciju, noseći titulu umjetničkog djela na kotačima.

Moje izdanje BMW serije 8 je moj auto iz snova! Za mene je vrlo poseban i dugo sam želio stvoriti posebno izvedbu BMW-a. Jedva čekam da ga vozim i vozim se u njemu, i nadam se da će ljudi uživati u Gran Coupéu jednako kao i ja, kaže Jeff Koons

IMG 3660 kor small min

Model prodan na aukciji renomirane kuće Christie’s u New Yorku, u travnju ove godine postigao je cijenu od 475.000 USD, a sav prihod od prodaje otišao je dobrotvornoj organizaciji Međunarodnog centra za nestalu djecu (International Centre for Missing & Exploited Children – ICMEC).

Kategorije: Lifestyle

Facebook

Društvene mreže