Casio Flare Red modeli u susret 40. obljetnice G-SHOCK kolekcije

Za početak dva modela: solarne baklje s višebojnim laminiranim okvirom s fosforescentnim česticama referenci MTG-B3000FR i GWG-2040FR

Tekst: Zoran Supina Fotografije: Casio

Casio je. predstavio dva nova dodatka G-SHOCK kolekciji satova otpornih na udarce. Ususret 40. obljetnici G-SHOCK-a koja će biti u travnju 2023. godine, Casio se želi povezati sa svakim obožavateljem G-SHOCK-a kroz razne aktivnosti, uključujući izdavanje prigodnih modela i održavanje posebnih događaja na raznim mjestima diljem svijeta. Casio cijeli ciklus pokreće s MTG-B3000FR i GWG-2040FR, dva jubilarna modela Flare Red koji se mogu pohvaliti crvenom bojom marke G-SHOCK u intenzivno blještavom dizajnu solarne baklje.

Flare Red 1
MTG-B3000FR i GWG-2040FR

Koncept G-SHOCK satova je započeo s planom prikazanim na doslovno jednoj stranici: izraditi sat koji se neće pokvariti, čak ni ako padne. Debitirao je 1983. s konstrukcijom otpornom na udarce koja je preokrenula uvriježeno mišljenje o krhkosti ručnih satova. Njegova neusporediva čvrstoća i jedinstveni dizajn priskrbili su G-SHOCK-u podršku korisnika širom svijeta, s prodajom u više od 140 zemalja i regija i kumulativnim isporukama od više od 140 milijuna jedinica.

GWG 2040FR

Modeli Flare Red za 40. obljetnicu, MTG-B3000FR i GWG-2040FR, imaju višebojne laminirane okvire izrađene od fosforescentnih materijala u crvenoj boji marke G-SHOCK. Dizajn evocira solarne baklje, masivne erupcije intenzivne energije sa površine sunca. Casio je upotrijebio novorazvijenu tehniku ​​za laminiranje ploča od ugljika i staklenih vlakana u boji zajedno te ih urezao u formu okvira.

faze kucista

Fosforescentne čestice umiješane u ploče od staklenih vlakana stvaraju moćne dizajne koji su zapanjujući čak iu mraku. Okvir svakog pojedinog sata ima svoj jedinstveni izgled, budući da materijali izgledaju jedinstveno, ovisno o tome gdje je u laminaciji okvir izrezan. Uzorak inspiriran solarnom bakljom otisnut na brojčaniku prozirnim tonerom doprinosi dinamičnom dizajnu lica.

GWG 2040FR 3

Za GWG-2040FR, fosforescentne čestice također su umiješane u kovani ugljik lugova koji povezuju kućište s remenom kako bi se stvorile nasumične šare čudesne ljepote koje svijetle u mraku. Logo u znak obilježavanja 40. obljetnice G-SHOCK-a, koji je dizajnirao svjetski poznati umjetnik grafita Eric Haze, ugraviran je na stražnjoj strani kućišta. Ovi satovi također imaju četiri zvjezdice koje označavaju “40”, ekstra poseban dodatak za prvi val modela u spomen na 40 godina G-SHOCK inovacija.

logo. g shock

Kategorije: Noviteti, Brandovi, Casio
Oznake:

Facebook

Društvene mreže