Elegantni vívomove Sport hibridni pametni sat iz Garmina bezvremenski je spoj mode i funkcije

Dodatak liniji vívomove kombinira tradicionalni izgled analognog sata sa zdravljem, fitnessom i funkcijama pametnog sata

Tekst: Martina Hećimović Fotografije: Garmin

Vívomove Sport hibridni pametni sat s pravim kazaljkama koje otkucavaju i pomiču se kako bi otkrile skriveni zaslon osjetljiv na dodir. Dizajniran za one koji traže moderan način da ostanu povezani dok prate svoje zdravlje i kondiciju, vívomove Sport ima cijeli paket alata za zdravlje i wellness, uključujući praćenje razine energije Body Battery, cjelodnevno praćenje stresa, napredno praćenje sna, ugrađene sportske aplikacije s povezanim GPS-om i još mnogo toga. Nove jedinstvene boje čine vívomove Sport vrhunskim wellness dodatkom po pristupačnoj preporučenoj cijeni od 1.180,00 kn.

vivo

Stil sa zaokretom

Vívomove Sport izgleda kao tradicionalni sat s osnovnim elementima pametnog sata. Dizajniran je s pravim kazaljkama na satovima koji otkucavaju i skrivenim zaslonom koji se pojavljuje samo kada je potrebno. Interakcija sa zaslonom osjetljivim na dodir, a kazaljke se dinamički odmiču.

6080805cv12d

Inspiriran trendom luksuzne udobnosti, vívomove Sport ima silikonski remen i brojčanik sata koji su usklađeni u toplim bojama i nježno zelenom koja podsjeća na sofisticiranu wellness estetiku. Profinjeni metalni naglašeni detalji dodaju dimenziju i daju uglađen, suvremeni dojam.

Zdravlje i wellness

Bolje upoznajte svoje tijelo uz širok raspon alata koji koriste vodeće Garmin zdravstvene funkcije za dobrobit cijelog tijela.

·       vívomove Sport pruža uvid u zdravstvenu svijest praćenjem disanja, razine kisika u krvi1, stresa, naprednog spavanja (s fazama spavanja), bilježenja hidratacije i 24/7 otkucaja srca (s korisničkim upozorenjima za visoka ili niska očitanja).

·       Praćenje energije Body Battery pokazuje trenutnu razinu energije tijela što može pomoći pri planiranju treninga, velikih događaja i razumijevanju kada je vrijeme za usporavanje.

·       Funkcije zdravlja žena, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, podržavaju žene tijekom svake faze reproduktivnog ciklusa s mogućnošću bilježenja simptoma uz druge podatke o zdravlju i stanju u aplikaciji Garmin Connect.

·       Aktivnosti disanja vode korisnika kroz opuštajući niz udisaja i zadržavanja za usredotočenost i ublažavanje stresa.

22184477 6jsxva39bwvfadg5urx00unv ExtraLarge

Fit i sport

Kao što mu ime sugerira, vívomove Sport jednako je dobar izbor za teretanu kao i za izlazak u grad s prijateljima, a uključuje niz funkcija koje omogućuju aktivan stil života.

Uključuje ugrađene sportske aplikacije za jogu, snagu, pilates, kardio, traku za trčanje, biciklizam i još mnogo toga.
Povezuje se s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona radi preciznog praćenja udaljenosti i tempa tijekom šetnji na otvorenom, trčanja i vožnje biciklom.
Pratite aktivnost tijekom dana s brojanjem koraka, sagorjelim kalorijama, intenzivnim minutama i još mnogo toga.
Sigurnosne funkcije i funkcije praćenja šalju poruku s korisnikovom lokacijom njihovim kontaktima za hitne slučajeve pružajući im osjećaj bezbrižnosti kada su vani.

Vívomove Sport se može koristiti s Android ili Apple pametnim telefonima.
Vívomove Sport se može koristiti s Android ili Apple pametnim telefonima.

 

Jedinstveni hibridni dizajn Vívomove Sporta omogućuje korisnicima da diskretno ostanu povezani kada su upareni s kompatibilnim pametnim telefonom.

Trajanje baterije do 5 dana u načinu rada pametnog sata s do još jednog dana u načinu rada kao sat (samo kazaljke).
Pametne obavijesti za dolazne pozive, tekstne poruke, ažuriranja društvenih medija i upozorenja. Korisnici Android-a mogu odgovarati na poruke. Pogledajte što dan nosi s namjenskim zaslonom kalendara.
Podaci o zdravlju i fitnessu žive na jednom mjestu u aplikaciji Garmin Connect gdje se korisnici mogu povezati, natjecati i dijeliti.

Garmin vivomove hr hybrid smartwatch
Vívomove Sport ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.180,00 kn i dostupan je u trgovinama

Za više informacija posjetite Garmin stranice.

Facebook

Društvene mreže