Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Nova izvedba poznatog Omeginog ronilačkog sata nudi toliko crnine da je ta boja dvaput istaknuta u njegovom nazivu: Seamaster Diver 300M Black Black

Tekst: Zoran Supina Fotografije: Omega


Na novom modelu Divera 300M, sata koji je predstavljen još 1993. godine, Omega je iskoristila svestranost keramike i poigrala se kontrastnim nijansama jedne boje. Kako i dolikuje tradiciji, ovaj model ispunjava sve funkcije koje se očekuju od vrhunskog ronilačkog sata, a velika mu je prednost što se lako čita, čak i u mraku.

210 92 44 20 01 003 omega seamaster 300 diver black black 1

Kućište od crne keramike promjera 43,5 mm pričvršćeno je na zglob integriranim crnim gumenim remenom i kopčom od istog materijala. Od crne keramike izrađeni su kruna i ventili za izlaz helija. Iako je crn kao najcrnja noć, brojčanik ovog sata lako je čitljiv u svako doba. Vidljivost jamči antracitni Super-LumiNova nanos. U mraku ključni detalji i oznake svijetle različitim bojama, dok ih antracit na dnevnom svjetlu pretvara u nijanse tamno sive.

omega black sm

Omega je prvi put laserski ablirala gotovo sve detalje na crnom keramičkom brojčaniku. Od kultnih valova do loga, svi su detalji izrađeni iz samo jednog dijela. Jedinstvena metoda izrade daje vrhunski kontrastni efekt, a satu daje prepoznatljiv izgled. Omegin Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806, ovjeren u Švicarskom saveznom institutu za mjeriteljstvo (METAS) prema najvišim industrijskim standardima, vidljiv je kroz stražnje staklo na poklopcu kućišta, a tu je i očekivano petogodišnje jamstvo.

Omega Seamaster Diver 300M Black Black
Omega Seamaster Diver 300M Black Black

 

Kategorije: Noviteti, Brandovi, Omega

Facebook

Društvene mreže