Omega u partnerstvu s Nekton zakladom spašava mora

U skladu sa svojim obećanjima da će odvojiti vrijeme za planet, OMEGA je ponosni partner Nektona, neprofitne istraživačke zaklade posvećene zaštiti naših oceana

Tekst: Josip Cerovec Fotografije: Omega

Vitalni posao već je u tijeku. ‘First Descent’ (‘Prvi silazak’), niz misija za istraživanje i očuvanje Indijskog oceana, započet 2019. godine, nastavit će se sljedeće godine s Omegom u snažnoj sporednoj ulozi. Omega Seamaster Diver 300M Nekton Edition kod svake misije kombinira vrhunsku tehnologiju s inspirativnim angažmanom javnosti.

Omega Seamaster Diver 300M Nekton Edition inc

Omega Diver 300M najbolji je sat za prezentiranje ovog partnerstva. Seamaster je odigrao veliku ulogu kroz povijest Omeginih satova povezanih s morskim dubinama, a ekipa iz Nektona predvođena iskusnim Sir Peter Blakeom istraživačkom će podmornicom Seamaster 2 nastaviti s uronima i zaštitom svjetskih mora.

nekton omega sub 46 jpg.

Nekton model ima laserski obrađeno lice od crne keramike (ZrO2) u mat finišu s poliranim valovima u pozitivu te lunetu od titanija gradacije 5 na kojoj je ronilačka skala istaknuta laserskom obradom. Poleđinu sata krasi reljef podmornice Nekton, ugraviran je i natpis NAIADLOCK, DIVER 300M te podatak o vodootpornosti sata.

Omega Seamaster Diver 300M Nekton Edition back.deta

Mehanizam kojim je opremljen Nekton Edition je Master Chronometer Calibre 8806 sa specijalnim luksuznim finišom, Ženevskim valovima na rotoru i mostovima presvučeni rodijem. Kalibar je certificirao METAS te može podnijeti magnetsko polje jačine 15.000 Gaussa.

Omega Seamaster Diver 300M Nekton Edition lado

Dva su modela u ponudi. Prvi na integriranoj gumenoj narukvici s polirano-brušenom kopčom te drugi koji je na narukvici od nehrđajućeg čelika znanoj iz Seamaster kolekcije.

210 30 42 20 01 002 omega seamaster diver 300m nekton edition 1
Omega Seamaster Diver 300M Nekton Edition na čeličnoj narukvici

Kupovinom jednog od Omega Seamaster Diver 300M Nekton Edition sata izravno pomažete aktivnosti kojima se želi spasiti svjetske oceane od zagađenja. Detaljnije o satu istražite na Omega stranicama.

2. OMEGA 210.32.42.20.01.002 amb 02

Omega Nekton video

Facebook

Društvene mreže