PO PRVI PUTA HUBLOT BIG BANG INTEGRAL U PROMJERU 40 MM – ‘Time Only’

Kvintesencija Hublota: proizvođač satova uspio je smjestiti svu snagu i ekskluzivnost svog Big Bang Integrala u dosad neviđeni promjer od 40 mm

Tekst: Zoran Supina Fotografije: Hublot

Tri modela, tri kazaljke, tri materijala, ali samo jedan promjer: 40 mm. Ovo je prvi put za Big Bang Integral. Nikad prije Hublotov kultni dizajn nije bio uklopljen u tako pripijenu i seksi odjeću. Tanji nego ikad, savršeno prilagođen u kućištu od žutog zlata, titanija ili ‘All Black’ keramike, daje profinjenu perspektivu vremenu.

THE BIG BANG INTEGRAL IN 40 MM
Hublot Big Bang Integral “Time Only”

„Nitko to nije očekivao, pa smo, naravno, to učinili: Big Bang Integral koji je kompaktniji, življi i moćniji nego ikad, a istovremeno je profinjeniji od bilo kojeg drugog sata. Bila je to prava vježba u dizajnu satova, zadržavajući našu estetsku i tehničku gramatiku, ali u potpuno novom formatu za nas. Riješili smo izazov kreiranjem Big Bang Integral, koji još jednom dokazuje svoju svestranost i modernost!” Ricardo Guadalupe izvršni direktor, HUBLOT

Hublot Big Bang Integral Yellow Gold 456.VX .0130.VX LS Horizontal1 1

Ova nova kolekcija, jednostavno nazvana ‘Time Only’, ponovno se fokusira na suštinu urarstva: sate, minute, sekunde i datum, bez gubljenja snage kodova urara. Pravi estetski potpis Big Bang Integrala, integrirane narukvice, vraća se kako bi satu dao snagu. Ova kultna narukvica s tri prečke odražava oštre rubove kućišta, odjekujući živahnu i moćnu arhitekturu sredine.

Hublot Big Bang Integral Titanium 456.NX .0170.NX LS Horizontal1 4

Svaka je karika zasebno polirana i satenizirana, zakošena i zakošena, dajući složene mat ili sjajne, naizmjenične površine koje odražavaju svaku iskru svjetla. Novo kućište od 40 mm posebno je prikladno za ovu integriranu narukvicu jer svaku kompoziciju čini dubljom i prodornijom. Novi “Time Only” Big Bang Integral oličenje je Hublota, suštinskog, intimnog i moćnog. Jednostavnost je očito vodeći princip kada je u pitanju mehanizam: ove tri verzije ‘Time Only’ imaju safirni kristal na prednjoj i stražnjoj strani.

big bang integral time only all black 40 mm ad shot 0

Ovdje ćete pronaći savršeno prilagođen kompaktni kalibar, proizveden od strane urara, u novom prostoru od 40 mm koji u potpunosti ispunjava. Svaka površina je satenirana kako bi se na brojčaniku pružila mat površina za savršenu čitljivost. Indeksi, kazaljke i prozorčić s datumom svake verzije obrađeni su žutim zlatom, titanijem ili potpuno crnom keramikom. “Time Only” Big Bang Integral od titanija i žutog zlata pridružuje se kolekciji. Verzija ‘All Black’, kao i svi All Blacks koje je predstavio Hublot, ograničena je na 250 primjeraka.

Hublot Big Bang Integral Titanium 456.NX .0170.NX FD HR B 1

Facebook

Društvene mreže