Seiko komplet osvojio student iz Zagreba

Tekst: Press
Fotografije: Artur Piech

Lovro Galović, student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, sretni je dobitnik naše nagradne igre u kojoj je osvojio Seiko 5 Sports  i Seiko ručnik za plažu

Završena je još jedna nagradna igra koju smo ovaj puta odradili s zastupnikom Seiko satova za Republiku Hrvatsku, tvrtkom Montre iz Zagreba. Sat je sletio na ruku Lovre Galovića, studenta Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a uz njega osvojio je i prostrani Seiko ručnik za plažu. Kakav početak godišnjeg odmora za Lovru!

IMG 4412 min

„Stvarno ste me iznenadili, uopće nisam očekivao da ću osvojiti ovako dobar sat“ – rekao nam je Lovro kada smo mu javili da je osvojio nagradu. Dodao je da mu je sat stigao baš u pravi trenutak jer je već neko vrijeme u potrazi za istim.

“Kako do sada nikada nisam osvojio na nagradnoj igri, ovaj dobitak me ugodno iznenadio. Inače volim satove pa kada sam vidio da dijelite Seiko 5 Sports, rekao sam si da sam lud ako propustim ovakvu priliku. I eto, sreća mi se osmjehnula.“ s oduševljenjem nam govori Lovro.

IMG 4413 min

„Posebno me veseli što je sat na glasu kao neuništiv jer ga planiram dugo nositi s obzirom na njegov bezvremenski dizajn.“

IMG 4416 min

Seiko 5 Sports Sports Style ref. SRPD51K2 po svim je karakteristikama rasna Petica, baš kao i svi ostali modeli iz aktualne generacije. Riječ je, dakle, o satu s kućištem izrađenim od nehrđajućeg čelika koje broji 42,5 milimetara u promjeru i 13,4 milimetra u visini. Tu je, dakako, i standardno mineralno Hardlex staklo i vodootpornost deklarirana do 100 metara dubine, a kroz prozirnu pozadinu vidljiv je kućni automatski mehanizam s opcijskim ručnim navijanjem, Caliber 4R36, koji odrađuje 21.600 vibracija na sat i ima 24 dragulja te 41 sat rezerve snage.

IMG 4414 min min

Uskoro nastavljamo s nagradnim igrama, budite spremni!

Kategorije: Brandovi, Nagradna igra, Seiko