Šest novih G-Shock Transparent modela

Popularne siluete G-Shock modela od sada su dostupne i u TRANSPARENT PACK kolekciji i to u sivim i bijelim izvedbama

Tekst: Josip Cerovec Fotografije: Casio

Nova linija G-Shock satova izrađenih upotrebom upečatljivih poluprozirnih smola od kojih je  načinjeno kućište i remen dostupna je u bijeloj i sivoj boji. Uključuje ukupno šest modela i to GA2000, GA900 i GA110 u Transparent Gray kolekciji te DW5600, GA700 i GA2100 u Transparent White kolekciji.

G Shock Transparent 2
G-Shock DW5600, GA700 i GA2100 u Transparent White kolekciji

G-Shock Transparent kolekcije sušta su suprotnost metalnim modelima u raznim izvedbama. No to ne umanjuje njihovu atraktivnost. Neovisno o boji postignut je efekt prozirnog mjehurića oko kućišta te na remenu. Dijelovi nisu potpuno prozirni kao što je to slučaj kod vrlo skupih satova s kućištem od safirnog stakla, no efekt je djelotvoran. Rezultat je sportski štih koji potpuno odgovara G-Shocku.

G Shock Transparent 5

Svaki G-Shock iz “Transparent Pack” kolekcije ima osnovna svojstva baznog modela iz kojeg je izveden. Tako bijeli DW5600SKE-7 zadržava četvrtasto kućište i pozadinsko osvjetljenje. Sivi GA2000SKE-8A ima karbonsko kućište i Super Illuminator LED osvjetljenje. Otpornost na udarce, 200 m vodonepropusnosti, alarmi, štoperice i sve ostale sitnice znane među G-Shock modelima se podrazumijevaju.

G Shock Transparent 1
G-Shock GA2000, GA900 i GA110 u Transparent Gray kolekciji

Transparentni modeli odlična su alternativa postojećim kolekcijama. Atraktivni, sportski, lagani kao stvoreni su za ljetne dane koji nam uskoro dolaze. I pri tome nećete potrošiti previše novca na cool sat.

G Shock Transparent 4

Kategorije: Brandovi, Casio, Noviteti

Facebook

Društvene mreže