40 im je godina tek, Timex Pac-Man T80

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: Timex

Timex je predstavio tri nova sata povodom prvih 40 godina najpopularnije arkadne igre Pac-Man i to u digitalno kvarcnoj izvedbi na osnovi T80 kućišta iz 1980.

PAC-MAN je izbio na arkadnu scenu i pomogao stvoriti potpuno novu vrstu zabave još 1980. godine. Bilo je to gotovo istovremeno kada je Timex predstavio neke od prvih digitalnih satova za masovnu proizvodnju, što je označilo prekretnicu i u načinu mjerenja vremena i u budućnosti dizajna ručnih satova. U slavu ovim dvjema ikonama i 40. obljetnici PAC-MAN-a, predstavljena su posebna izdanje T80 modela kojeg krasi PAC-MAN na licu sata.

EbnGzNMX0AEGzmA

Sat sadrži sve funkcije koje očekujete od T80 poput alarma, štoperice i prikaza datuma, ali također svira legendarnu melodiju PAC-MAN-a i poseban retro štih. Nostalgičan povratak u 80.-te za sve nas koji smo tada bili djeca.

Timex Pacman T80 cover min
Timex Pacman T80 ref. TW2U31900

Pac-Man je definitivno jedna od najpopularnijih igara svih vremena i Timex zasigurno igra na kartu nostalgije. No i sam Timex je u to doba postao globalno poznat i popularan upravo zbog pristupačnih digitalnih kvarcnih satova koji su klasičnu urarsku industriju bacili na koljena. Bili su vrlo jeftini i iznimno točni, a predstavljali su jedan novi iskorak u svijetu satova.

Pac Man Timex T80 black PVD front min
Pac-Man Timex T80 ref. TW2U32100

Timex Pac-Man T80 dolazi u tri izvedbe, čeličnoj, pozlaćenoj i crnoj PVD. Sve su istih dimenzija, 34 mm širine s integriranom čeličnom narukvicom širine 18 mm u boji kućišta. Vodonepropusnost iznosi 30 m pa izbjegavajte kupanje s njim na ruci.

Timex Pac Man T80 2020 gold tone laying on side min
Timex Pac-Man T80 ref. TW2U32000

Prodaja Timex Pac-Man T80 započinje sredinom ljeta, a detaljnu ponudu Timex modela provjerite na stranicama Watch Centra, satovi.com.

EbnGzVvXQAINn5k
Pac-Man slavi 40. rođendan. Definitivno jedna od najpopularnijih arkadnih igara iz vremena kada nije bilo igraćih konzola i interneta
Kategorije: Brandovi, Noviteti, Timex
Oznake: