Dva posebna izdanja TAG Heuera inspirirana motosportom

TAG Heuer je otkrio dva nova modela. Prvi je sportski crno-žuti TAG Heuer Carrera X Porsche u ograničenoj ediciji, a drugi je nostalgični Monaco Gulf Special Edition

Tekst: Josip Cerovec Fotografije: TAG Heuer

Dobro je vrijeme za ljubitelje satova vezanih uz automobile i motosport jer je TAG Heuer predstavio dva noviteta: TAG Heuer Carrera X Porsche i Monaco Gulf Special Edition. Počnimo s prvim.

TAG Heuer Carrera X Porsche

1 CBN2A1H.FC6512 16 9 original min

Ovo je drugi sat koji je proizašao iz partnerstva Tag Heuera s Porscheom, a ovaj put se uvelike oslanjaju na svoje korijene motosporta s ovom crnom Carrerom s kontrastnim trkaćim žutim akcentima. Ograničen na 1500 primjeraka, sat ima dizajnerske utjecaje iz Porschea, kao što je oscilirajuća masa, koja je redizajnirana kako bi oponašala kultni Porscheov upravljač, kao i trkaći žuti Porsche logo na luneti.

Web 2000px CBN2A1H.FC6512 FOCUS original

Kada dođe vrijeme za noćnu vožnju, čitljivost se održava žutim sjajem Super-LumiNove na brojčaniku i kazaljkama, osiguravajući suptilnu, ali pikantnu estetiku tijekom dana. Konačno, žuta na crnoj temi nastavlja se na kožnom remenu, koji je kemijski tretiran kako bi oponašao tkaninu Porscheovih sjedala. Serija broji svega 1.500 primjeraka.

TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition

tag heuer monaco gulf special edition original min
TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition

Sljedeći je TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition, koji, kao i Carrera X Porsche, ima kućni mehanizam Heuer 02. Opremljen prekrasnim kućištem od brušenog i poliranog čelika, Monaco Gulf Special Edition, sat ima suvremeni pogled na tri ikone Gulf boje: posebnu tamnoplavu, tirkiznu i narančastu.

High Quality JPG MONACO GULF EDITION CBL2115.FC6494 1 original min

Premijerno za jedno od TAG-ovih Gulf izdanja, ovaj sat ima Gulf boje na podbrojčaniku minuta na 3 sata, dok je Gulf logo na brojčaniku potpuno bijel. Na kraju, indeks od 12 sati zamijenjen je brojem “60” – poliranim i rodimiranim – kao posveta natjecateljskom broju koji se koristio na Porsche Gulf trkaćim automobilima. Ovo nije ograničena već specijalna edicija što znači da će ga se moći nabaviti, no možda uz malo čekanja.

Facebook

Društvene mreže