Casio G-Shock Daruma, tri modela na tragu sreće

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: Casio

Pod utjecajem japanske kulture, G-SHOCK je lansirao seriju satova temeljenih na tradicionalnoj lutki Daruma. Predstavljamo tri posebna modela koji čine ovu kolekciju

U cijelom je svijetu poznata japanska očaranost srećom . Tri modela povezala su “Nikad ne odustaj” identitet G-SHOCK-a  s Daruminom simbolikom ustrajnosti i sreće. Osnova kolekcije je originalni model četvrtastog lica DW-5600, slijedi analogno-digitalni GA-100 te već duže vremena popularan DW-6900 s trodijelnim digitalnim prikazom.

DW 5600DA trio

Casio G-Shock DW-5600DA ima Daruma crveno kućište s likom Darume otisnutim na licu sata i integrirani remen u istoj boji. Uključivanjem pozadinskog osvjetljenja sata na zaslonu se pojavljuje lice Darume.

DW 5600DA 4 JR min
CASIO G-SHOCK DW 5600DA

Casio G-Shock GA-100DA kombinira crveno lice s crnim remenom te mali podbrojčanik na 12 sati s Daruma motivom.

GA 100DA 4A JR min
CASIO G-SHOCK GA 100DA

I kod Casio G-Shock DW-6900DA modela kućište i narukvica su u crvenoj boji. Unutar tri digitalna podbrojčanika inkorporirana je Daruma silueta s obrvama i bradom. Kopče kod sva tri modela imaju crtež Darume.

DW 6900DA 4 JR min
CASIO G-SHOCK DW 6900DA

Satovi dolaze u posebnom pakiranju dizajniranom u modnoj kući BlackEyePatch iz Japana i s karticom s likom Darume lutke. Detaljnu ponudu G-Shock satova provjerite na satovi.com

 

DW 5600DA 4 LED

Kategorije: Brandovi, Casio, Noviteti
Oznake: ,