Gabby – kronograf za modernu aktivnu ženu

Tekst: Promo
Fotografije: Rosefield

Mladi, ali već globalno vrlo uspješni nizozemski ženski modni satni brand Rosefield svoje obožavateljice sad je počastio i svojim prvim kronografom

Mladi, ali već vrlo uspješni njujorško-amsterdamski ženski modni satni brand Rosefield koji su 2014. u Nizozemskoj osnovali poduzetni menadžer Christiaan Bekker i njegova djevojka Pien Goderie, globalno je sve uspješniji, ponajviše zato što je pod prihvatljivim cijenama ponudio moderno oblikovane ženske ure u kojima je sjajno ujedinio vječni nizozemski minimalistički dizajn i suvremenu estetiku slobodnoumne njujorške mode.

No, brandova mlada i ambiciozna kreativna direktorica i dizajnerka Lilay Yuzgulen sad je ipak odlučila otići i korak dalje i sve suvremene aktivne žene obradovati i prvim brandovim kronografom kojeg je nazvala Gabby i njime još jednom dokazala da forma i funkcija mogu sasvim lijepo zajedno funkcionirati.

Rosefield Gabby White and Gold NWG-N90

Kućište novog Rosefieldovog sata koji je ponio referentni broj NWG-N90 odlikuje se dobro odmjerenim promjerom od 33 milimetra i debljinom od svega 8,8 milimetara, a izrađeno je od nehrđajućeg čelik sa žutozlatnom pozlatom, jednako kao i narukvica širine 16 milimetara, dužinom prilagodljiva od minimalnih 12,2 do maksimalnih 19 centimetra.

Rosefield Gabby White and Gold NWG-N90

Elegantni bijeli brojčanik Rosefield Gabby White/Gold sata odlikuje se minimalističkim dizajnom i uz tanke pozlaćene kazaljke i satne markere nudi još i tri mala podbrojčanika – minutnu i sekundnu štopericu i 24-satni prikaz vremena, a sve to pogoni pouzdani japanski kvarcni mehanizam.

Sat ima dvogodišnju garanciju, vodootpornost  mu je deklarirana do 30 metara dubine, a u Hrvatskoj je dostupan u dućanima Watch Centra i u njihovom online dućanu satovi.com, na linku Rosefield Gabby White Gold, a stoji 1.099 kuna.

Kategorije: Rosefield, Za nju
Oznake: ,