Novi Dicta butik u Zadru

Tekst: PROMO
Fotografije: Dicta

U sklopu Shopping centra Supernova Zadar otvoren je novi reprezentativni prostor za sve ljubitelje satova i nakita – već šesta ekskluzivna maloprodajna poslovnica uglednog hrvatskog uvoznika i distributera satova Dicta

Uz već dobro poznate poslovnice na području Republike Hrvatske, ugledni hrvatski uvoznik i distributer satova Dicta sad je i dodatno obogatio ponuda ekskluzivnih brandova u gradu Zadru. U novootvorenoj poslovnici Dicta Zadar, smještenoj u tamošnju Supernovu, tako su sad svoje mjesto, među ostalima, pronašli i ekskluzivni švicarski brandovi satova Oris, Louis Erard, Frédérique Constant i U-Boat, pouzdani i postojani sportski satovi Bulova, Citizen i Zeppelin, kao i modni brand Breil.

Ponudu poslovnice Dicta Zadar čini i bogati asortiman modnog nakita Brosway i Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za pohranjivanje satove i nakit proizvođača Wolf i Rapport, od kojih neke u sebi sadrže i navijače za automatske satove.

Za prvih 100 kupaca ručnih satova u prodavaonici Dicta Zadar br. 6 pripremljeni su i vrijedni prigodni pokloni: prekrasne Breil naušnice, ekskluzivne sunčane naočale Bulova, Sweet Years nakit, Sweet Years radio i Facco privjesci.

Detaljnije na Dicta.