Proširena Garmin marq kolekcija golfer modelom

Tekst: Josip Cerovec
Fotografije: Garmin

Garmin je predstavio novi model u premium MARQ kolekciji. Golfer je namijenjen ljubiteljima golfa i onima koji će to tek postati, a nudi više od 41.000 učitanih golf terena te najnaprednije praćenje podataka o igri

MARQ Golfer je jedini moderan funkcionalni sat s pametnim funkcijama, više od 41 000 prethodno učitanih golf terena i najnaprednijim praćenjem podataka o igri ikada. Virtualni caddie govori vam čime udariti i kamo ciljati. 18 posebno ugraviranih oznaka rupa s keramičkim okvirom drugima će dati do znanja gdje provodite svoje vrijeme.

marq golfer

Najlonski remen od zelene jacquard tkanine u tri tona izvrsno pristaje uz zelenilo terena. Uz MARQ Golfer sa shemom boja nadahnutom golf terenom i okvirom s posebno ugraviranim oznakama, vaša strast za golfom neće proći nezamijećeno. Rezultat zadnje runde prikazat će se na zaslonu sata.

MARQ Golfer HR 1001.1

Golf je toliko više od vašeg hendikepa. Uz više od 41 000 prethodno učitanih terena iz cijelog svijeta možete pouzdano zakoračiti na svaki okvir za izvođenje početnog udarca makar nikada prije niste posjetili teren na kojem igrate. Virtualni caddie može vam pomoći u odabiru palice analiziranjem brzine i smjera vjetra, kao i prethodnih performansi. A podaci dobiveni najnaprednijim praćenjem igre daju vam mogućnost da sljedeći put kad vas netko pita kako ste odigrali možete reći više od konačnog rezultata.

MARQ Golfer HR 1000.56

Titanijski okvir i safirno staklo zaslona te najlonski remen bez šavova od zelene jacquard tkanine u tri tona izrađen tradicionalnim francuskim tehnikama elementi su luksuza koji izdižu MARQ Golfera iznad konkurencije.

garmin marq golfer 3

Od brojnih dodatnih funkcija izdvajamo još: cjelodnevno praćenje stresa, poruke e-pošte, tekstne poruke i upozorenja, memoriju za pohranu glazbe i streaming servisi kao što je Spotify. MARQ Golfer opremljen je i funkcijom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay tako da možete kupovati jednostavnim pokretom zapešća. Kompletnu Marq kolekciju provjerite na Garmin stranicama.

marq golfer shark image